FrieslandCampina schrapt bijna 200 banen in Duitsland

AMERSFOORT (ANP) - Zuivelconcern FrieslandCampina schrapt in Duitsland 195 banen. De arbeidsplaatsen verdwijnen op de productielocaties in Heilbronn en Keulen. Daarbij probeert het bedrijf voor de getroffen werknemers ander werk binnen of buiten FrieslandCampina te zoeken, maar gedwongen ontslagen zijn niet uitgesloten.

Deel dit artikel

Reacties

wimpie61
FC knudde
Nijhof
@wimpie61 Dat is flauw
+2
koeboer
@Nijhof Opmerking zegt iets over wimpie
Nijhof
@koeboer Ja. Om zo’n mooie strip te vergelijken met Rfc👎
weurding
Hoeveel nieuwe banen worden gecreëerd in Hongarije?
matt
Kent duitsland ook de gouden handdruk ?
koeiboer
Liggen al een decennia geld te verliezen in die Duitse markt... en nu gaan we ineens een versnelde strategie doorvoeren.... die overigens ook al 2 jaar duurt.... laat me toch niet lachen. Ronduit belachelijk
cornelissen
Quote Reactie van @koeiboer:
Liggen al een decennia geld te verliezen in die Duitse markt..

Volgens mededelingen in een districtsvergadering is dat al een paar jaar over , maken er alleen nog maar lokale merkproducten-naar eigen zeggen- met winst.
Rest is al opgeruimd, alles naar eigen zeggen op vragen van leden, want ja ,het was welleswaar de tweede thuismarkt van Campina , maar wel een bleeder .
Nou weet ik het ook niet meer.
Nijhof
@cornelissen Als er iets is wat ik met een korreltje zout neem is het wel mededelingen vanuit Amersfoort

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot duitsland , frieslandcampina , zuivelconcern , werknemers en ontslagen ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!