Rabobank: 'Sector dreigt te worden doodgereguleerd'

Het kabinet moet aan boeren en tuinders niet langer verplichte maatregelen opleggen, maar juist sturen op doelen. Agrarische ondernemers hebben daarbij zelf de regie hoe zij die doelen op klimaat, biodiversiteit en waterberging gaat halen. Dit schrijft Rabobank in een nieuwe visie die zij vandaag (woensdag) heeft gepresenteerd op de land- en tuinbouw.

Reacties

+8
Frans1
Volgens mij zijn we met de bemoeizucht al zo ver, dat enkel een (dreigende) lege maag het nuchtere verstand nog weer terug kan brengen.
Jaap40
@Frans1 indien we allemaal bio moeten worden dmv btw verlagen op bio producten krijgen we inderdaad vanzelf honger.
+2
casev
Het ergste is dat enkele van de minst populaire gewoon uit onze eigen sector komen..... kringloopwijzer, koekompas enz enz
George
@casev
Dat is al jaren zo! Bijna alles.
+1
kanniewaarzijn
Zie hier de invloed van LTO op de RABO! "Ondernemers die met maatwerk deze doelen realiseren en via metingen laten zien dat ze voldoen aan het beleid". Waar kennen we deze tekst ook al weer van?

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot sturen , tuinbouw , boeren , biodiversiteit , tuinders , rabobank , klimaat en agrarische ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1.775