Stikstofbeleid boeit gewone Nederlander totaal niet

Het kabinet moet veel minder aandacht gaan geven aan het stikstofbeleid. Dit blijkt uit onderzoek van Ipsos onder de Nederlandse bevolking, in opdracht van de NOS. Bijna eenderde van de Nederlanders vindt dat het kabinet minder aandacht moet geven aan stikstof. Slechts 3% geeft aan het stikstofbeleid belangrijk te vinden.

Deel dit artikel

Reacties

Greetje
Het grote tekort aan woningen is voor velen een veel grotere zorg. Er wordt totaal niet ervaren dat het in Nederland slecht zou gaan met de luchtkwaliteit en de natuur, wij wonen in een mooi groen en (sinds de corona vooral) helder land. (enkele lokale situaties daargelaten).

Die meneer Vollenbroek is en blijft ook gewoon een zonderlinge éénling, weinig nederlanders zien hem als hun held of strijder voor de natuur of zoiets.
groeier
Quote Reactie van @Greetje:
(enkele lokale situaties daargelaten).

Ach veel burgers kijken zelf nergens naar en gooien alles aan de kant van de weg, ook in de natuur. Veel hebben 2 of 3 honden, een vervuilende auto of brommer.
Frans1
@groeier domme praat, de meeste mensen gooien hun troep echt wel in de vuilnisbak, de jeugd wil uit stoerigheid wel eens rotzooi laten slingeren, maar de meesten niet. Het boeit de mensen niet omdat het een papieren probleem is, wat door onze linkse gutmenschen opgepakt is om hun gal over onze sector te kunnen spuwen, niet meer en niet minder
+1
groeier
Quote Reactie van @Frans1:
wel eens rotzooi laten slingeren, maar de meesten niet.

Nou dan moet je hier toch maar is komen kijken wat voor troep mensen uit de staD achter laten, alsof ze 0.0 verstand hebben.
+1
van Ittersum
2/3 dus wel....
aan
@van Ittersum 3% is drie honderdste 3/100 dus 97/100 vindt het stikstof beleid niet belangrijk Ik wel trouwens ik vind de prijs van stikstof (KAS) wel belangrijk
van Ittersum
@aan waar staat dat? Ik lees toch echt dat 1/3 vindt dat de stikstof met minder aandacht toe kan. Dus je zou ook concluderen dat de huidige aandacht 2/3 passend vindt en 3% van de bevolking heel belangrijk
casev
@van Ittersum een mooi voorbeeld hoe je nieuwsberichtjes zelf alle kleuren kan geven die je maar wilt. "We" schelden wel eens over de "linkse" media, maar zo'n gesponsorde website als boerenbusiness kan er blijkbaar ook een houtje van.
bio boer
Idereen denk aan zijn eigen zo lang het gros van de bevolking er geen last van heeft zou het hen een worst zijn wat ze met stikstof of boeren doen
+3
EEN probleem wat niet bestaat kun je niet oplossen .

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot stikstof , stikstofbeleid en NOS ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0