Varkens ontsnappen uit gekantelde aanhanger op N33

ANDEREN - Op de N33 tussen knooppunt Gieten en Anderen lopen tientallen varkens op de weg. De varkens ontsnapten uit een gekantelde aanhanger van een vrachtwagen. Een onbekend aantal varkens heeft het ongeval niet overleefde me...Lees meer

Op de N33 is een aanhanger van een veetransportwagen gekanteld, waardoor varkens konden ontsnappen en de benen wisten te nemen. Ook stierven er aan aantal varkens door het ongeluk, dat tussen Gieten en Rolde plaatsvond. Daardoor is de hele weg aan beide kanten afgesloten.

De aanhanger van een veewagen met varkens is donderdagochtend gekanteld op de N33 tussen Gieten en Rolde. Hierdoor belandden meerdere varkens op de autoweg.

De N33 tussen Veendam en Assen is deels afgesloten vanwege een gekantelde veewagen met varkens bij Rolde. De weg is daardoor dicht tussen Gieten en Rolde.

Deel dit artikel

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot vrachtwagen , ongeluk , varkens , ongeval , veetransport , assen en file ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0