Carola Schouten aanstaande zondag in VPRO Zomergasten

De Nederlandse minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en viceminister-president Carola Schouten (1977) is op 16 augustus de vijfde gast in VPRO Zomergasten. Janine Abbring interviewt Schouten over haar ideale televisieavond met daarin fragmenten uit de film The Two Popes met acteurs Jonathan…

Laatste  |  

Reacties

+2
Hooibaaltje
Ga niet kijken. Is veel te links (vpro) . Ga
Met een pot bier in de tuin zitten..
casev
@Hooibaaltje kan nooit geen kwaad om eens buiten je eigen bubble te kijken..... en btw, zo links is de vpro echt niet hoor, mag er graag naar kijken!
+2
BoerBart
@casev de mooiste afleveringen terugzien kan helaas niet.
Die van Eberhard van der Laan en Rosanna Herzberger waren schitterend en leerzaam.
+2
Sjaakiee
Dat achterbakse koppie hoef ik niet te zien.
weurding
Two popes... 🙈
gerrie-hul
@weurding Is dit een live uitzending of is het al opgenomen Als het opgenomen en word er geknipt en geplakt Dan weet je al bij voorbaat wat er uit komt
weurding
@gerrie-hul geen idee.
labella
Ze vraagt bij zichzelf af of wat ze doet goed genoeg is, nou Carola als je het antwoord nu nog niet weet zal ik jou even helpen. Dat wat je gedaan hebt daar was heelemaaal niets goeds aan, kortom je bent een prutser!!
+3
casev
@labella volgens mij moet jij ook eens verder kijken dan je neus lang is. Schouten heeft de ondankbare taak om Kabinetsbeleid! Uit te voeren, waar voor haar geen enkel onderhandelingresultaat weggegeven mag worden. Met andere woorden: je kan haar de schuld geven, maar in feite is elke cda/vvd/christenunie stemmer schuldig!
+2
nieuwoord
@casev Maar ze kan ook zeggen HO tot hier en niet verder. Eigenlijk voert ze gewoon het beleid van Economische Zaken uit. Terwijl die lekker uit de wind blijven.
labella
@casev ik mag toch hopen dat ze zelf ook nog enige invloed op het landbouwbeleid heeft anders kun je de minister van landbouw wel weer afschaffen..
+1
laatste strijder
@casev Dus , wéér don't shoot the messenger , iedereen schuift zó lekker de verantwoording weg .
Dat (gebakken lucht) vrouwtje staat bij mij 5-0 achter en ik ga zeker kijken of ze deze stand minimaal gelijk kan trekken , ze zal haar beweegreden hebben hoe ze is en waarom ze daar naar handelt . Dus tot nog toe geef ik ze een kans , maar heb echt t idee dat t niets is en wordt .
+1
puntertje
Ik kijk graag naar de VPRO, maar het jaar voorafgaand aan verkiezingen moet je geen politici in een praatprogramma zetten. De spindoctor die dit heeft geregeld heeft Carola ongetwijfeld getraind en dan kijk je naar een ingestudeerd toneelstukje.
casev
@puntertje een jaar vooraf niet, het jaar vd verkiezingen niet.... blijft niet veel over zo...
puntertje
@casev t'is over 7 maanden
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @puntertje:
kijk je naar een ingestudeerd toneelstukje.

Dat geldt toch voor de hele politiek?
marcsterreborn
Ben ervan overtuigd dat Carola oprecht de beste bedoelingen heeft met de agrarische sector in Nederland
+13
robbies
@marcsterreborn Net als jij, Tjeerd, Jan Willem, Jan Douwe, Barbara, Wiebe, Wiebren und so weiter. Het enige probleem is dat al die goede bedoelingen niet gebaseerd zijn op economie, maar op een onderbuik. Aan hen die het zo goed bedoelen zou ik zeggen, koop een boerderij en begin eraan. Laat zien dat het kan, daag ons - die ongeschoolde, vastgeroeste, ouderwetse boeren - uit. Toon ons het verdienmodel achter jullie goede bedoelingen. Laat zien dat er een markt is voor de transitie die bovengenoemde nastreven. Een markt die schaalbaar is bovendien en niet alleen gericht is op niches. Je krijgt de rest van de boeren zó mee, maar dan moet je wel meer doen dan alleen zeggen wat je wil.
Frans1
@robbies de spijker op zn kop
laatste strijder
@marcsterreborn Dan is ze ziende blind .
labella
@marcsterreborn nu al dronken?
+1
Frans1
@marcsterreborn reageer nu eens op robbies.
Wolswinkel
Carola Schouten wederom te gast bij Zomergasten wegens het succes van vorige week. Ze ziet er wat moe en onverzorgd uit.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot landbouw , zondag , schouten , natuur , 1977 en film ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
27
DEELNEMERS
16
WEERGAVES
4.649