VIDEO: Farmers Defence Force - Aftermovie Demonstratie RIVM - 22/07/2020

Farmers Defence Force:
Met data knoeien om boeren uit te roeien. Wij eisen oa een kloppend verhaal en wensen niet bedrogen te worden door het Rijks Instituut voor Volksverlakkerij en Manipulatie.

Deel dit artikel

Reacties

Bonne
Moohooi!!!
Albert Peters
En jullie denken dat dit enig effect heeft?
+2
Jannus
@Albert Peters Wees eerlijk,het houd wel een beetje dooi in het 30 jaar bevroren boeren LTO bloed 🥵
Albert Peters
@Jannus is deze herrie dooi?
Jannus
Quote Reactie van @Albert Peters:
is deze herrie dooi?

Jjooaaahhh? als er prikkebord.nl/topic/224605/ op willen staan met ook de mogelijkheid van 'herrie' te gebruiken dan noem ik dat 'dooi'


en het houdt Den Haag lekker wakker
Weidezicht
@Albert Peters ik ben ook wel eens sceptisch, en vindt dat er soms op andere manier mede actie gevoerd moet worden, maar daar heb je dan eigenlijk een heel reclame/marketingteam voor nodig, zeg maar wat STAF doet, maar dat dan nog meer, en de media in persen. Maar buiten kijf staat in mijn ogen, dat zonder 1 oktober en alle acties daarna, er nooit zoveel in beweging zou zijn gekomen, zowel binnen de landbouw, als ook dasr buiten, met openbaringen over MER gesjoemel rondom lelystad het niet hebben van vergunningen van bijv. Schiphol. De politieke dwang op RIVM om uitstoot verkeer anders te berekenen enz.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot stikstof , rivm , farmers defence force , fdf en voermaatregel ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0