Na stikstof dreigen nieuwe geluidsnormen vliegverkeer woningbouw te nekken

Bouwbedrijven, gemeenten en projectontwikkelaars in Oost-Nederland slaan nu ook groot alarm over de nieuwe, strengere geluidsnormen die eraan komen. Ze waarschuwen het kabinet in een brandbrief dat de bouw van woningen in de knel komt, nadat eerder de Randstad al aan de bel trok.

Deel dit artikel

Reacties

+6
labella
Zullen de boeren ook wel weer de schuld van krijgen.
+3
demelkboer
@labella koeien loeien te hard
+7
Porky
De wereld is knettergek aan t worden, dr worden regels bedacht die de mensheid zelf klem zet en de das om gaat doen
hans1980
@Porky Dat is links alles en iedereen op de kop geven en zelf subsidie/ uitkering trekken
Porky
@hans1980 nou van mij mogen ALLE subsidies geschrapt worden hoor ,maar dan ook ALLE,dus ook die aan alle zgn milieu clubjes die enkel door subsidie een bestaansrecht hebben, kijken wie er blijft drijven als dat weg valt , al die subsidies houden zaken in stand die geen levens vatbaarheid hebben, de politiek is knetter en knetter gek, regels verzinnen waar ze zelf de poot over breken, 750 miljard naar maffia landen om onzin dingen overhoop te halen ,terwijl de verwachting is dat jaarlijks 12 miljoen kinderen gaan sterven aan voedsel tekort, WIE is hier nou gek?
diekman
Binnenkort mag je alleen geluid maken tijdens kantooruren
weurding
Dus als luchtvaart meer herrie gaat maken mag men niet bouwen? Totaal van de pot
+1
anonymous_238
Krijg je als je 150 veelal theoretische beroepsbureaucraten bij elkaar zet die nooit iets anders hebben gedaan dan 'besturen'(ontregelen).
+1
kanniewaarzijn
Ze willen ook helemaal niet zoveel woningen bouwen als ze zeggen. Ga eens na wat voor consequenties dat heeft voor bestaande woningen. Met schaarste houd je de prijzen hoog.
sorry
Ze moeten eerst verkocht worden voor ze gaan bouwen
Wie weet het
@kanniewaarzijn er komt al weer veel meer ruimte nu de airbnb gekte weg is. Huizen zat.
Porky
@kanniewaarzijn juist ,allemaal v de bühne, 10 jaar geleden werd al gezegt we moeten 80.000 huizen p jaar bouwen ,nog nooit gebeurd, ook niet in de crisis tijd , geen geld was t toen, en nu wel 90 miljard uitgeven tijden corona tijd, ze WILLEN gn huizen bouwen.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot bouw en stikstof ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN