Boerenorganisaties sluiten zich nog niet aan bij actiedag FDF

ARNHEM (ANP) - Boerenorganisaties als Agractie en LTO Nederland sluiten zich nog niet aan bij de landelijke actiedag die Farmers For Defence (FDF) voor volgende week woensdag heeft aangekondigd. Agractie wil volgens voorman Bart Kemp eerst weten welke plannen in de maak zijn. Agractie is geen voorstander van acties die veel publiekshinder veroorzaken, zoals snelwegblokkades.

Deel dit artikel

Reacties

+1
Saillant
Nee natuurlijk niet; burger pesten is nogal dom!
+1
Albert Altena
LTO gaat zich aansluiten als het een succes dreigt te worden.
Ik zou zeggen: Hou de druk erop.
Het eerste succes is binnen vanwege de bemoeienis van de burgemeesters.
+2
BertK
Demonstraties zijn voortzetting van 1 oktober. Overheid negeert ons gewoon en trekt haar eigen plan van list en bedrog, onkunde en schijndemocratie gewoon door!
+2
jan.1
Super belangrijk om de druk op de ketel te houden,het hele stikstof verhaal wordt anders te veel bij de boeren gelegd.Ook het uitrijden van mest met sleepvoet wat alleen onder de 20 graden mag moet zonder pardon van tafel.
koeboer
Die regeling kan wel van tafel maar dan is de derogatie ook van tafel,helaas take it or leave it. vind het ook waardeloze regel hoor

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot lto , actiedag , acties , agractie en fdf ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0