Protesterende boeren nemen startbaan vliegveld over

Boeren zijn het niet eens met een veevoermaatregel van het kabinet om de uitstoot van stikstof te verminderen. Door het hele land zijn protesten, waaronder in Eelde.

Deel dit artikel

Reacties

Albert Altena
Hopelijk krijgen de goede mensen spreektijd.
+3
koeboer
Vind het toch erg zorgelijk dat er zomaar boeren de startbaan op kunnen,geeft aan hoe slecht het vliegveld beveiligd is .Volgende keer zijn het terroristen.
+1
Lepus
@koeboer Alles voor de stikstofreductie. Werken er eens een.paar boeren mee is het weer niet goed. Je moet het probleem bij de bron aanpakken😅
George
Quote Reactie van @koeboer:
liegveld beveiligd is .Volgende keer zijn het terroristen.

Inderdaad zeer gevaarlijk. Ik ben ook een paar keer met trekker op snelweg geweest en heb altijd gepleit om de vluchtstrook vrij te houden zodat ambulances en dergelijke doorgang hadden . Op gegeven moment gingen ze BBQen op de snelweg in Limburg en eieren koken , keileuk natuurlijk maar ze hadden het knoepdicht staan met de vluchtstrook erbij en toen heb ik met nog enkele gepleit dat die open moest ! Gelukkig hadden we dat gedaan want de ambulance kwam voorbij.
dwers
Tja als je de gate niet weet ,
Maar wel dom
JBoer16
"Protesterende boeren richten schade aan bij landingsbaan vliegveld Eelde "
Ze hadden niets heel moeten laten!!!!
Wie niet luisteren wil moet maar voelen !!
Twentsch Land
Domme uitspraak !

@JBoer16

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot telegraaf ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN