Trekker volledig uitgebrand in weiland aan de Warstienserdyk

WERGEA - In een weiland aan de Warstienserdyk nabij Wergea is donderdagmiddag een trekker volledig uitgebrand. Er kwam veel rook vrij die in de omgeving te zien was.

Reacties

+5
Ford revisiemotor
De aanhangwagen achter de trekker, man, man wat een journalistiek.
+3
wotan2
+3
wim-same
@Ford revisiemotor Maar voor dit soort journalistiek moet je wel gestudeerd hebben. En zo komen alle lul verhalen in de media.
inter-sound
@Ford revisiemotor er zitten wielen onder de haspel dan is het feitelijk een aanhanger
+1
deJong
Jah dat was een sneu gezicht.

De trekker (een john deere 6230) stond ook al een dik uur uit.
wotan2
@deJong was dus ook geen chauffeur bij in de buurt?
deJong
@wotan2

nee die was naar de stad. De trekker stond wel vol in het zicht tegenover mechanisatie bedrijf meinderts.
+5
wotan2
@deJong met andere woorden: er is een trekker afgefikt, verder klopt er feitelijk niks van dit stukje hoogstaande journalistiek.🙈🙈🙈
+1
deJong
@wotan2

Ik ken de eigenaar wel goed. Hij woont aan de andere kant van het dorp. De trekker is o.a. ook thermisch beveiligd voor deze klusjes en zet de motor gewoon stop als hij te warm wordt.
+1
wotan2
@deJong het zal wel een electrisch probleempje geweest zijn, zeg ik hier vanaf bijna de belgische grens. Maar soms zijn het dingen waar je niet meteen aan denkt. Een maat van mij heeft ook een keer zo zijn trekker terug gevonden; Het glijlager van de kap van de aftakas kon het niet meer bij houden.
radium45
@wotan2 Dat is mij ook al eens overkomen, dat de beschermkappen van de tussenas begonnen te smelten. Sindsdien pomp ik zonder beschermkappen, het zij zo.
+7
hoest
@deJong een John deere die affikt bij een Fendt dealer voor de deur...... verdacht hoor
+1
walker1
Wat een heisa weer over een journalist die niet precies weet wat er achter die trekker hangt. Je kan je maar ergens druk over maken...
Nieuwsfeit is de uitgebrande trekker, of daar nu een haspel of een platte kar achter hangt, daar raakt die trekker niet meer of minder van uitgebrand. Net zoals dat die in een weiland staat of in een akker. Voor mij part staat die midden op De Wallen, het nieuws is de uitgebrande trekker, de rest is eigenlijk niet ter zake doende informatie.
+1
deJong
@walker1

Er is toch geen heisa😅
+2
wotan2
@walker1 er staan meer onwaarheden als waarheden in dit stukje, journalisten claimen altijd de waarheid te vertellen, en dat je onwetend blijft als ze hun werk niet kunnen doen. dit is gewoon een goed voorbeeld van:"de krant brengt de leugens in het land".
Deze keer met nieuws waarde 0, maar volgende keer schrijft zo'n nitwit een stukje over stikstof met net zoveel leugens, dan moet je je daar ook niet druk over maken?

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot rook , trekker , weiland , uitgebrand en vastgereden ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
6.396