Informatie over Gallignani 149

Ik heb zopas een Gallignani 149 aangekocht. Ik vroeg mij af of hier mensen zijn die ervaring hebben met deze pers of enkele andere types die rond dezelfde periode zijn geproduceerd? Zelf weet ik ook niet van wanneer tot wanneer deze pers in productie was. Alle informatie is welkom!

Laatste  |  

Reacties

basia
@kievitjeburen

Weet hier vast wel wat van ;; volgens mij is het al een vrij oud model van Gallignani , waarschijnlijk wel meer dan 30 jaartjes ; maar het waren en zijn prima persen
+1
mathias-staes
@basia ik ga er dees weekend de eerste pakjes mee maken, ben benieuwd.
goeiedag eem
@basia denk eerder aan 50 jaar oud
+1
basia
@goeiedag eem

Ja ; heb je gelijk aan denk ik ; was wat aan de voorzichtige kant
county854t
Hallo, bij dutchbalerparts.nl staat een nederlandstalige handleiding op de site. ik heb zelf n 150 van dezelfde leeftijd. Het zijn over het algemeen probleemloze persen die, bij fatsoenlijk onderhoud, vlot veel pakjes kunnen maken. Enig nadeel vind ik de beperkte opraperbreedte.
Zoals ik ooit vernomen heb zijn deze persen gebouwd tussen midden en eind jaren 60.
Succes
mathias-staes
@county854t ik vind enkel de Italiaanse (denk ik) onderdelenlijst terug. De handleiding kan ik niet vinden, heeft u de handleiding wel?
county854t
@mathias-staes Is makkelijk genoeg te vinden. Op de site van dutchbalerparts klik je handleidingen aan en scroll je naar beneden. Daar idd ook de onderdeel lijsten. Daar n stukje boven. Handleiding is door een man uit Oirschot geschonken.
Succes
mathias-staes
@county854t bedankt!
kievitjeburen
@county854t Ik zie: jullie kunnen het wel vinden. Er is sinds een week veel van Gallignani bij gekomen dankzij Vos in Zevenhuizen.
mathias-staes
Bedankt voor de info! De handleiding zal zeker helpen, zelf ken ik nog niet zo veel over deze persen.
county854t
@mathias-staes Ik ken mn 150 als mn broekzak. Bij vragen even n PB
mathias-staes
@county854t als ik vragen heb zal ik u zeker contacteren, bedankt voor de hulp!
fendt farmer309c
Wij hebben thuis een Gallignani 148 perst goed alleen de knopers moeten bij ons nog eens nagekeken worden, zijn fijne persen uit de jaren 60.
Welten
Heb nog twee pers naalden liggen voor zo een pers

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot balen , kleine pakkenpers , hooi , gallignani pers , pers , voordroog en gallignani ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
402