Meerdere gewonden door botsing trein met tractor bij Hooghalen

Bij een botsing tussen een trein en een tractor in de buurt van het Drentse Hooghalen zijn meerdere gewonden gevallen. Dat meldt de politie. Het treinverkeer tussen Assen en Groningen is gestremd. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.

Bij Hooghalen is een personentrein tegen een trekker gebotst. De politie zegt tegen RTV Drenthe dat er meerdere gewonden zijn. Zo zou de machinist bekneld zitten.
De bestuurder van de trekker zou met de schrik zijn vrijgekomen. De hulpdiensten zijn uitgerukt. Het treinverkeer tussen Beilen en Assen is de rest van de dag gestremd.

Bij een spoorwegovergang bij het Drentse Hooghalen is een trein op een tractor gebotst. Daarbij raakten volgens de politie waarschijnlijk meerdere mensen gewond, al is dat nog niet zeker.

Laatste  |  

Reacties

+4
ambu954
Machinist is overleden: veel sterkte voor de nabestaanden en iedereen die er bij betrokken was
tractormember
Weet iemand wie de trekker chauffeur is?
+12
SJB533
@tractormember
Wat maakt het in de lieve vrede nou weer uit, wie de chauffeur van de trekker is?🤔
+1
930triplemaaier

sterkte voor alle betrokkenen
+1
Fast Eddy
Sterkte voor alle betrokkenen.

Dit is een zeer onoverzichtelijke spoorwegovergang kan ik uit ervaring spreken.
Het is al eens vaker misgegaan op deze overgang.
+2
Jotke
Gecondoleerd en ontzettend veel sterkte voor de nabestaanden en natuurlijk ook ontzettend veel sterkte voor de trekkerchauffeur en alle andere betrokkenen!🥀😥

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot trekker , tractor , Meerdere , groningen , ongeval , politie , assen en drenthe ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
3.182