Brand treft proefboerderij Averheino

Vanmiddag rond kwart over drie werd er brand waargenomen bij een stapel stro onder een kapschuur aan de lemelerveldse Weg aan de rand van Heino. Grote witte rookwolken kwamen onder de schuur vandaan.

Deel dit artikel

Reacties

Johndeeretje
Staat er al op!
rickjd
broei?
Mispelaar
waj om 7.00 a wakker? 😃
DESLAGERURRE
als het broei is moeten ze daar op die proefboerderij de ogen uit de kop schamen :lol:
massey8690
hoorde vanmorgen op radio oost dat er een excursie met kleine kinders was, en dat vlak voor de brand 3 kinders uit de schuur renden, ze denken dat het aangestoken is volgens mij...
Johndeeretje
@Mispelaar

Ik wel 😃
willemjan
www.kilroy.nl staat ook wel op
jurgenkrijt
De 1 zeg dat eht aaangestoken is en de ander zegt dat het broei is beetej vreemd
fendtiscool
ben er vanmiddag langs gekomen de John Deere had het aan de achterkant wel een beetje warm gekregen 😛 voor de rest was er volgens mij niet heel veel schade ja een groot gat int dak.
deutz dx
het was stro, dus het broeit niet, er was net een rondleiding of excursie oid bezig, kameraad van mij stond er vandaag nog even bij omdat ze alles op de mesthoop hadden gegooit en is aangegaan via de mest die broeide, waardoor er weer brandweer was uitgerukt, vanacht is de brandweer er ook al een keer geweest, kwam ik erbij, zeggen ze dat er astbest is vrij gekomen terwijl er geeneens asbest op de schuur ligt. en waarschijnlijk is het door 2 of 3 jongens aangestoken, leeftijd 13/14 jaar.. triest!
deutz dx
@fendtiscool

het was een deutz fahr dx

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

De Nederlandse landbouwsector staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0