'Schade melkveebedrijf op zand tot 30.000 euro'

Een gemiddeld melkveebedrijf op zandgrond kan €10.000 tot €30.000 aan meerkosten maken in de laatste 4 maanden van dot jaar door het voorgestelde voerspoor van landbouwminister Schouten. Dit meldt Nevedi. De organisatie van de voerindustrie ziet het voerspoor niet zitten, maar accepteert de invitatie van Schouten te gaan praten over het stikstofbeleid na 2020.

Laatste  |  

Reacties

+4
casev
Dus je gaat nu gebieden straffen waar juist heel efficient met het eiwit word omgegaan dmv veel mais, ten opzichte van gebieden waar het eiwit lang niet allemaal benut word zoals in veenweidegebieden.
Lepus
@casev

Zo werkt dat. Deze meneer legt uit hoe "hoger opgeleiden" denken en werken. Die zijn helemaal niet gewend om zelf/logisch na te denken en te handelen. Het is ze altijd geleerd om de opdrachten van de leraar op te volgen. Iedere ambtenaar werkt zo, ook Schouten.
Filmpje is sowieso een kijktip.
Bekkink
Natuur moet daar ook komen op zandgrond. Staat in de geheime agenda
jg
Wat is de onderbouwing van de 30000 euro ?
m uut m
Ik boer ook op zandgrond maar volgens mij kost deze regeling mij geen euro extra.
+1
Jaan.
Top👍

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot zand , schouten , melkveebedrijf , voerspoor , stikstofbeleid en maken ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
2.964