Kweekburgers vallen in smaak bij consument
Het kost niet alleen minder water, minder grond en minder voedergewassen. Het scheelt ook in uitstoot van ammoniak, stikstof , CO2 en methaan. Kweekvlees is wat prof. Mark Post betreft dan ook dé oplossing voor problemen als milieuvervuiling, hongersnood en... virussen als corona.
Bron
Kweekburgers vallen in smaak bij consument
www.telegraaf.nl
www.telegraaf.nl
Deel dit artikel
Het laatste nieuws voor tijdens de koffie
Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot vlees en regiovlees ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!
Reacties
Dit wordt gewonnen in slachthuizen in Latijns Amerika en Australie, van nog levende ongeboren kalveren, die uit slachtkoeien komen, zéér dieronvriendelijk.
Geloof mij, dit wordt niks, dat kweekvlees, als je dan echt geen vlees wil, eet dan gewoon alleen boontjes, uit eigen land