Kweekburgers vallen in smaak bij consument

Het kost niet alleen minder water, minder grond en minder voedergewassen. Het scheelt ook in uitstoot van ammoniak, stikstof , CO2 en methaan. Kweekvlees is wat prof. Mark Post betreft dan ook dé oplossing voor problemen als milieuvervuiling, hongersnood en... virussen als corona.

Deel dit artikel

Reacties

Grasbaal
Mooie verhalen, alleen veel te duur. De kans is groot dat het net zo afloopt als met de waterstof sprookjes: evfan.nl/topic/216056/
Greetje
En voor de productie van kweekvlees is foetaal kalfserum nodig, heel veel zelfs, 1 kalf per 10 gram "vlees".
Dit wordt gewonnen in slachthuizen in Latijns Amerika en Australie, van nog levende ongeboren kalveren, die uit slachtkoeien komen, zéér dieronvriendelijk.

Geloof mij, dit wordt niks, dat kweekvlees, als je dan echt geen vlees wil, eet dan gewoon alleen boontjes, uit eigen land

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot vlees en regiovlees ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN