Kamer doet niets met stikstofreductie door crisis

De Tweede Kamer heeft gisteravond een motie van de politici Baudet (FvD) en Van Haga (ex VVD) verworpen waarin de regering wordt gevraagd een onderzoek in te stellen naar de wijze waarop de vrijgekomen stikstofruimte door de coronacrisis kan worden ingezet.

Deel dit artikel

Reacties

JohnDeere6serie
Jammer. Had mooie precedent werking opgeleverd, salderen met afname van onvergunde stikstof. Immers om met een auto / vrachtwagen te rijden heb je geen NB vergunning nodig, en de meeste industrie / Schiphol hebben ook geen vergunde stikstof voor wat er nu minder uitgestoten wordt. Of zou dat misschien de reden zijn, dat de ambtenaren hebben gezegd, dat wordt niks...
+5
JohnDeere6serie
@JohnDeere6serie die laatste zin van de moties: "en gaat over tot de orde van de dag" mogen ze trouwens wel veranderen in: "en gaat over tot de waan van de dag"
klompen
Zal vollebroek wel niet goed vinden daar zijn ze als de dood voor....
+14
puntertje
Er is 'in het landsbelang' al lang besloten dat een groot deel van de veehouderij opgeofferd gaat worden. En zij die het voor het zeggen hebben houden dit met elke maatregel in het achterhoofd. Spreken ze het uit dan gaat het geld kosten dus wordt de strop stilletjes strakker getrokken zodat het op 'natuurlijk verloop' moet gaan lijken. En binnen de sector zijn altijd voldoende zelfbenoemde voorlopers aanwezig die gevoelig zijn voor verduurzaamheidsretoriek en zo de sector klaarstomen om als kanonnenvoer te dienen en zelf dan buiten schot denken te blijven. En ook dat zal ijdele hoop blijken.
kanniewaarzijn
@puntertje Zo is het precies!
+1
Jaap40
@puntertje verduurzaamheidsretoriek🤓🤓 waar geen enkele sterveling ook maar een zinnige definitie van kan geven wat het precies inhoudt...

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot tweede kamer ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN