Vakgroepvoorzitters: 'Nuka's worden gewoon opgehaald'

Nederlandse melkveehouders kunnen er op rekenen dat hun nuchtere kalveren worden opgenomen door de kalverhouderij. 'Nuka's worden gewoon opgehaald', verzekeren voorzitters Wim Thus en Wil Meulenbroeks van LTO-vakgroepen Kalverhouderij en Melkveehouderij.

Deel dit artikel

Reacties

+1
cowboys returns
Alleen voor welke prijs.
labella
+1
de Tank
@cowboys returns voor wat ze waard zijn, vind je dat te weinig dan hou je ze.
cowboys returns
@de Tank als ze gratis zijn haal ik ze ook op.
+1
de Tank
@cowboys returns ik heb er wel 1 die je gratis op mag halen
ted9
Hij komt persoonlijk langs?
de Tank
@ted9 heb je afzetproblemen?
ted9
@de Tank Nee juist helemaal niet prijs van de wat mindere kalveren is wel aardig gezakt maar had er nog paar bij van 250 euro. Maar ze doen net of hun ze ophalen. Als ze niet meer geplaatst kunnen worden dan houd t toch gewoon op
de Tank
@ted9 ik neem aan dat de voorzitters spreken namens de handelaren. Als je een vaste handelaar denk ik dat ze meer hun best doen voor je dan de cowboys onder de handelaren.
cowboys returns
De Tank" p="1736967"]neem aan dat de voorzitters spreken namens de handelaren.[/

Neem maar van mij aan dat je dat mis hebt.
De ene spreekt namens de kalverhouders en de andere namens de melkveehouderij.
+1
de Tank
@cowboys returns dan heb ik het mis, zolang ze de kalveren ophalen dan halen ze ze op, zo niet dan niet. Ik ga er niet failliet aan. Ik gaf een maand geleden al aan dat de discussie straks niet was dat ze minder opbrachten maar of ze opgehaald zouden worden, en voila. We zijn nog maar net begonnen aan die zure appel, doorbijten, jammeren brengt je niets.
cowboys returns
@de Tank ik jammer niks ik zeg alleen dat de vakgroep voorzitters wel kunnen zeggen dat de kalveren worden opgehaald. Maar dat hun invloed daarop nul is.
mlkvhoudr
@cowboys returns ik jammer nog wel als milcobel de graadmeter word voor onze melkprijs daar word de melkprijs 28,7 over april. Maar we zullen ons er op moeten voorbereiden en er door heen moeten
+1
de Tank
@cowboys returns Ik denk dat je gelijk hebt, zinloos om daar aandacht aan te besteden en ik denk dat ze dat wel namens hun achterban doen die net zo goed geen invloed hebben of mesters wel kalveren opzetten.
de Tank
@ted9 bb neem ik aan?
ted9
@de Tank Ja en met nog wat kruisingbloed in de moeder.
Erco
@ted9 die eerst 380 euro deden?

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot melkveehouderij , kalveren , melkveehouders en kalverhouderij ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
18
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0