RIVM past omgangsregels met dieren aan

Het RIVM adviseert om alleen mensen zonder coronaklachten voor dieren te laten zorgen. Indien dat niet mogelijk is, mogen dierenartsen, veehouders en werknemers met milde klachten ook de stal in.

Bron

Reacties

Pluto
De overheid probeert via influencers berichten de media in te drukken over dat het nog nooit is voor gekomen na de oorlog ????. Oh ja ??. 1997 met Aartsen en zijn sanerings drang in de varkens houderij ! 2001 met Brinkhorst waarbij ruimen zonder reden door het RIVM tot aan de rechter werd verdedigd en nog geen bewijs kunnen tonen !. 2015 Fipronill waarbij de NVWA al een jaar op de hoogte was en het spel gewoon mee speelde . En het bleef altijd beperkt tot de veesector tot nu !!. En nu gaan we al aan de poort selecteren van jij wel en jij niet ??. Waar hebben we dat eerder gezien ?. Ria Bremer zit al te wachten op onderdelen voor haar donor systeem !. Uitval is tot op heden ruim boven de 10 %, en dit moet Schouten toch als muziek in de oren klinken gezien haar uitspraken van de laatste dagen ?. Laat het RIVM eerst haar eigen rotzooi opruimen en dan gaan we kijken wat de veesectoren voor hen kunnen betekenen . Zij zijn verantwoordelijk voor de situatie waarin het land nu verkeerd !!.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot stal , rivm , dieren , veehouders en werknemers ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
1.447