Schouten ziet pleidooi voor natuurinclusieve landbouw als steun voor haar kringloopvisie

Zestig organisaties hebben minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) op 14 januari een 10-stappenplan over een natuurinclusieve landbouw aangeboden. De organisaties sporen het kabinet daarmee aan om forse stappen richting natuurinclusieve kringlooplandbouw te zetten. Schouten herkent in het stappenplan veel van de ambities van het kabinet en ook veel van de acties en maatregelen die in het Realisatieplan voor haar visie 'Waardevol en verbonden' zijn opgenomen. Dat schrijft de minister aan de Tweede Kamer.

Deel dit artikel

Reacties

bertusvds
Hier het aangeboden 10 stappen plan :

dewegvooruit.nl/wp-content/uploads/…

1. ik wordt een beetje argwanend door de opstellers van het plan
2. ze willen stimulering van natuurexclusiviteit OP KOSTEN van de reguliere landbouw door middel van heffingen ( ik vind dat de consument dat moet bepalen en betalen)
3. ze hebben het over subsidies .....daar wil ik juist van af ! weg met al die wortels die je worden voor gehouden waar je eerst een kunstje voor moet doen en aan allerlei regels vast zit ! als de consument iets wil moeten ze daar voor betalen !
4. BEDENK GEWOON EEN GOED VERDIEN MODEL EN DAN WILLEN WIJ WEL OVERSTAPPEN WANT ZO WERKT DAT IN EEN ONDERNEMING ! ik ben geen natuurvereniging of een goede doelen instelling !! als je wat wilt bereiken dan moet er gewoon voor betaald worden !!
5. oh ja ik zit ook niet te wachten op een betweterige "coach" op mijn erf, tenzij die mij het vernieuwde revolutionaire verdienmodel komt uitleggen waar we serieus geld aan kunnen verdienen

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot landbouw , lnv , natuur , kringlooplandbouw , tweede kamer en acties ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0