De rommelige aanloop naar het gesprek over de stikstofaanpak: dit gebeurde er tot nu toe

Het Landbouw Collectief, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Carola Schouten en premier Mark Rutte gaan vandaag met elkaar in gesprek over de stikstofaanpak. Farmers Defence Force, dat onderdeel is van het Landbouw Collectief, liet eerder juist weten het stikstofgesprek nu niet te willen voeren. Wat is er allemaal gezegd?

Deel dit artikel

Reacties

+4
Jannus
Kijk mannen,er wordt onderzoek gedaan en krijgen steun vanuit de burgelijke hoek,Caroline heeft meer oog voor wat er gaande is dan al die linkse bobo's in Den Haag

Volgens Caroline van der Plas, van de BoerBurgerBeweging, kunnen de bevindingen van het Mesdag Zuivelfonds grote gevolgen hebben op het stikstofbeleid. "Wanneer blijkt dat de cijfers van het RIVM niet kloppen, dan heeft het kabinet een probleem. Want, boeren moeten nu wel maatregelen nemen op basis van die cijfers."

Ook het nieuws dat het kabinet ruim een half miljard euro beschikbaar stelt om boeren die willen stoppen uit te kopen, vindt zij verdacht. "Naar mijn idee wil het kabinet nu nog gauw met een plan komen, voordat het rapport van Mesdag Zuivelfonds uitkomt. Anders moet alles weer opnieuw op de schop."
+1
Als mesdagfonds gelijk krijgt volgt er een kabinet crisis want dan kunnen ze niet meer om de werkelijke cijfers heen. En daar is de regering bang voor,wat mij betreft ,laat pinokio en concorte maar opzouten met d,r communisties gedrag en handelen,Mark den Oever kon nog wel eens gelijk hebben.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot voeren , landbouw , onderdeel , natuur en farmers defence force ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0