Stalexplosie in Enter veroorzaakt door laswerkzaamheden

De explosie in de koeienstal in Enter is woensdag ontstaan door laswerkzaamheden in de stal in combinatie met een volle mestput. Dat meldt de Omgevingsdienst Twente.

Deel dit artikel

Reacties

cowboys
Dat is wel kort door de bocht van de omgeving dienst. Oorzaak is een put vol gier met gas wat er boven staat die als een bom zit te wachten op een vonkje om af te gaan.
Noorderling
@cowboys
Niemand verplicht je mest onder je stal op te slaan.
+3
cowboys
@Noorderling LTO lid?
+5
mlkvhoudr
@cowboys tjonge jongen noordeling is hier een van de constructiefste prikkers en jij weet weer niks anders te verzinnen dan gelijk weer te gaan zeiken je moet er maar zin in hebben ik zou zeggen kijk je reacties eens na en probeer ook eens wat positiefs hier bij te dragen op het prikkebord

prikkebord.nl/user/59638/…
weurding
@mlkvhoudr hij heeft het er druk mee😁
+2
mlkvhoudr
@weurding tja sommigen zijn hier al met meerdere accounts aan t mekkerren. Ik kan daar alleen maar bij denken ga iets met je leven doen waar je wel plezier aan beleeft.
+1
bio boer
@mlkvhoudr heeft vast een snel toets LTO 🤣
Noorderling
@cowboys
Lekker relevant.
Risico's zijn bekend, al dan niet met roosters. Ondanks het niet verboden is, zou ik het niet adviseren jezelf op te sluiten in de garage met draaiende motor.
cowboys
@Noorderling waardoor komt het dat we om deze tijd van het jaar de putten vol hebben .En de loonwerkers het druk hebben met stront verplaatsing van hier naar daar maar niet naar het land? En als het half februari nog geen redelijk weer is om het land op te gaan moet er nog veel meer verplaatst worden .En wat is het milieu resultaat van dit alles ? Volgens mij 0 en wie heeft ons aan al die verschillende uitrijdt datums binnen Europa geholpen ?
casev
@cowboys die 15feb is idd van een zotte papieren werkelijkheid. Als ik zie hoe de polder hier deze week opgroend, zou er al best een paar m2 stront op mogen, terwijl in een ander jaar het half maart nog bruin en doodgevroren in het land staat. Maargoed..... wel n beetje offtopic inmiddels...
bio boer
@casev dat zal ook per regio verschillen 9 van de 10 jaar is in februari mestrijden hier niet mogelijk om er eenden op het land zwemmen terweil je ze op de veluwe rustig met dikke tank met 3 assen over het bouwland ziet hobbelen
+5
m uut m
@cowboys
Omdat er in het verleden de mest in de winter werd gedumpt. Daarom hebben we nu regels voor het uitrijden. Hierdoor kon het kunstmest gebruik ook flink naar beneden.
Pluto
Raar verhaal !. Een volle kelder die ploft ???.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot mestput , stal en explosie ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN