LTO: einde aan verschrikkelijke periode getroffen boeren

Met de uitspraak van het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) komt een einde aan een zeer langlopend proces van waarheidsvinding, zegt LTO Nederland.

Laatste  |  

Reacties

grupstalboer
De staat heeft volgens de hoogste economische rechter in 2001 bewust 60000 dieren laten ruimen en 246 bedrijven naar de klote geholpen
weurding
Wie zegt dat het ook de waarheid is?
Jannus
Quote Reactie van @weurding:
de waarheid

De waarheid ligt altijd in het midden,heb begrepen dat zodra er een verdachtmaking is bij een vee wet ziekte er al vergaande maatregelen(oorlogssenario) genomen kunnen worden ook al ligt er nog niet gelijk bevestiging klaar,maw je bent gewoon de Sjaak.

Er is een gerucht geweest omtrend het bedrijf waar het zou zijn geweest dat meer als een mol de zaak heeft belazerd en daarom ook de benen heeft genomen,

dat er nooit iets is gevonden en bewezen is stelt vraagtekens
cowboys
LTO spuit 11.....
Piet1960
Iets van gelijk hebben en gelijk krijgen.
+2
kanniewaarzijn
…...komt een einde aan een zeer langlopend proces van waarheidsvinding!

Heeft niets met waarheidsvinding te maken natuurlijk.
+5
Jan S
😀
+1
cowboys
@Jan S Een goeie samenvatting hoe het er in bananen republiek Nederland bijna 20 jaar geleden aan toe ging. En er is niets veranderd.
+1
gerrie-hul
Bij ons was ook geen MKZ Waar bleef de nazorg van LTO Ik wacht er nog steeds op Ik heb grote bewondering voor Dokter en Jansen en alle anderen die zich hebben ingezet voor dit grote onrecht
Groen1
cowboys
@Groen1 ze gaat leren om de volgende keer helemaal geen sporen na te laten en beter plannen zodat er efficiënter nog meer dieren geruimd kunnen worden en ze gaat proberen de getroffen boeren bij voorbaat op te sluiten.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot lto , cbb , boeren , nederland , bedrijfsleven en uitspraak ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
2.127