Van kas tot bord: steeds meer zelfvoorzienende restaurants

Een toenemend aantal restaurants kweekt zelf de producten die ze aan hun gasten serveren. De NOS komt na een rondgang op een stuk of twintig (deels) zelfvoorzienende restaurants. De meerderheid bestaat pas een paar jaar.
"Ik durf wel te stellen dat het de duurste kas van Europa is", vertelt chef Luc…

Bronnen

 Van kas tot bord: steeds meer zelfvoorzienende restaurants (www.groentennieuws.nl)

Een toenemend aantal restaurants kweekt zelf de producten die ze aan hun gasten serveren. De NOS komt na een rondgang op een stuk of twintig (deels) zelfvoorzienende restaurants. De meerderheid bestaat pas een paar jaar.
"Ik durf wel te stellen dat het de duurste kas van Europa is", vertelt chef Luc…

Nieuwsgrazer

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot Stuk , europa , kas , pas en NOS ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!