Deel senaat wil meer tijd voor stikstofwet

DEN HAAG (ANP) - Een deel van de Eerste Kamer zegt meer tijd nodig te hebben om zich goed te kunnen buigen over de spoedwet van het kabinet over het stikstofprobleem. Ingewijden bevestigen na berichtgeving door de NOS dat vooral de oppositie zegt meer tijd nodig te hebben.

Bepaalde oppositiepartijen zouden het traject willen vertragen. Als de spoedwet pas in het nieuwe jaar kan worden afgehamerd, “lijdt het kabinet gezichtsverlies”.

In de notulen van een overleg van afgelopen dinsdag valt al op te maken dat “enkele fracties” bereid zijn kort na de stemming in de Tweede Kamer te debatteren over de spoedwet. Anderen, voornamelijk oppositiepartijen, willen meer tijd te hebben om zich goed in te lezen.

Reacties

Jannus
Ze zitten zo langzamerhand zelf in de shit met hun wetten en bezinnen zich hoe je hieruit moet komen uit het moeras waar ze zelf heel erg aan mee gewerkt hebben,

volgens mij moet er een stikstof meting in de kamers komen want het stinkt wel erg zo 🍤
de jonge
Ze doen er wel veel moeite voor om het naar 2020 te tillen zodat we niets meer te zeggen hebben

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot den haag , ammoniakrechten en NOS ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1.146