'Licht aan einde van de stikstoftunnel', boeren reageren matig positief op akkoord

Na weken van keihard protest zijn er nu toch wat positieven geluiden vanuit de boeren. De meeste agrariërs die Omroep Brabant zaterdag sprak, noemen het akkoord tussen het Rijk en de provincies voorzichtig positief.

Deel dit artikel

Reacties

demelkboer
Het moet ergens vandaan komen. Ik verwacht dat ergens anders weer een konijn uit de hoed komt. En ik denk kort bij de natura 2000 gebieden
achterhoeker2
Ik ben positief over het akkoord, maar kan me nog kwaad maken dat die schuinmarcheerder van een grashof (gedeputeerde brabant) zijn visie er doordrukt en dat de rest achter dat leeghoofd aanloopt.
+5
jg
Welk akkoord ?
+2
Pluto
@jg inderdaad er is niks bekend . hoe kun je dan positief zijn ??. Licht in de tunnel is vaker een tegenligger .
+3
De insteek is en was en blijft, geen boerderij verplaatsing bij natura gebieden, is gewoon onzin als dit wel moet. Dan ook industrie , woningbouw, verkeer weg bij die gebieden. En anders WEER acties. DEZE ONZIN MOET STOPPEN, net als de dichtte vloeren LARIEKOEK .Gewoon twee weken lege supermarkten , dan is al deze flauwekul zo van tafel, evenals al dat klimaat gezwets. EN NIEMAND houd ons tegen !!!
Farmer_
Welk licht?
+3
buorman
@Farmer_
Koplampen van spookrijder.........

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot brabant en protest ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN