Enorme files door boerenprotest Parijs

PARIJS - In Frankrijk demonstreren boeren voor een betere beloning. Ongeveer duizend tractoren zijn woensdag vanuit Noord- en Midden-Frankrijk op snelwegen en landwegen op weg naar Parijs, meldde nieuwszender BFMTV. Het leidde in de ochtend al tot enorme verkeersproblemen.

Deel dit artikel

Reacties

+1
Mooi man alles platgooien.
anonymous_400
Gewoon trekkers met nummerbord hoor.
+2
hans1980
Duitsland was ook mooi 10.000 trekkers
hans1980

Stikstof probleem speelt niet in Frankrijk, volgens NOS
+5
Ja brussel mut ook luusteren, ook daar een corrupte bende, maken heel europa KAPOT met de invoer van al die afrikanen, DAT MOET OOK STOPPEN !!!
+1
caseboy
Maar waarvoor protesteren die franse boeren dan?
+1
anonymous_400
@caseboy omdat een derde van de boeren hier maar 350 euros in de maand verdient.
Tom VB
@anonymous_400
En dan door met de tracteur naar Parijs op te trekken wordt dat meer?
Hoe zit dat?
caseboy
@anonymous_400 dat is wel heel laag en vind ik zelf ongeloofwaardig klinken. €350 in de maand is wel heel weinig. En ze hebben dan wel geld over om in iversteren in nieuwe trekkers en machines?
jehan
@caseboy mischien is dat echt netto wat ze dan verdienen
anonymous_400
@jehan netto ja , volgens cijfers van de MSA.
caseboy
@anonymous_400 daar ging ik ook van uit dat dat een netto bedrag is en dat vind ik heel laag. Dat ligt ruim onder de armoede grens volgens Nederlandse begrippen. Dus dat lijken mij de paar extreme gevallen, lijkt mij toch dat de meeste boeren daar netto wel meer over houden.
anonymous_400
@jehan netto ja , volgens cijfers van de MSA.
de hoef
@anonymous_400 en wij willen na frankrijk emigreren , omdat het daar veel beter is
+1
anonymous_400
@de hoef Mag ik berggebied adviseren?Daar zijn door vergrijzing veel bedrijven beschikbaar voor weinig geld.Toch ist hier goed boeren hoor, je moet alleen ff opnieuw trekker leren rijden vanwege al die schuintes en hoogteverschillen.
Achso
Zelfs de boeren in Litouwen zijn de straat op. De Denen krijgen het ook voor de kiezen. Gaat goed zo met EU..
diezel
@Achso
Overal wordt de VN Agenda 2030 uitgerold. Ze kunnen allemaal naar "ons" kijken, want wij zijn het proefkonijn. 😞
+11
George
Het is goed deze Europese protesten van de boeren. Want het is overal hetzelfde gezeik. De landbouw krijgt veel te weinig beloning voor hun kwalitatief hoogwaardige producten.
+1
stijn-de-bock
@George dat zal men pas beseffen als het te laat is.
+1
Jan S
😀
+1
@Jan S de boeren werden altijd al gepakt de laatste decennia. Alleen de Franse boeren protesteerden daar tegen in het groot. Maar ja, dat is Frankrijk waar protesteren bijna volksport no. 1 is.

Mijn inziens heeft het boerenprotest in Nederland een lans gebroken voor boeren elders om ook te gaan protesteren. Veel buitenlandse mogendheden kijken op tegen Nederlandse boeren en zien hun als voorbeeld. En dan heb ik het nog niet eens over al die NL-boeren die in het buitenland zitten en de zaak van daar in de gaten houden.
+1
Jan S
😀

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot telegraaf , parijs en boerenprotest ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
22
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
0