Nog heel 2020 rechtszaken over fosfaat

Het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) heeft zeker nog heel 2020 nodig om de rechtszaken af te handelen over de fosfaatrechtenregeling en de Regeling fosfaatreductieplan voor melkveebedrijven.

De behandeling van achthonderd zaken over het fosfaatreductieplan start in maart. Het CBb en de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State hebben daarover afspraken gemaakt. Ze werken samen in een project, zodat de capaciteit om de zaken te behandelen wordt vergroot. Het gaat hierbij om de financiële heffingen voor melkveebedrijven die in 2017 meer koeien hadden dan was toegestaan.

Meer: nieuweoogst.nl/nieuws/2019/…

Bron

Reacties

+2
cowboys
Te gek voor woorden dat er zoveel rechters.advocaten.juristen.amtenaren.en adviseurs.druk zijn met veehouders omdat er volgens RFC NZO en zuivel.nl RVO LTO en een vracht NGO. S en de linkse politici wat boeren geruimd moesten worden. Nu zijn ze daar al jaren mee bezig. Alleen werden toen kleine groepen gepakt mkz. Varkenspest . fipronill enz enz. En we hebben het tuig zelf binnen gelaten voorbeelden genoeg .zolang we de parasieten niet ruimen blijft het dweilen met de kraan open.
+1
Dirk van Zetten
@cowboys is pas het begin. Als er stikstofregels komen 800 zaken per provincie....

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot fosfaatrechten ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1.383
TREFWOORDEN