Boeren demonstreren morgen weer in Den Haag

Boerenorganisatie Agractie wil morgen opnieuw protesteren in Den Haag. De beweging roept boeren op om rond 11.15 uur naar het Catshuis te komen.
Een tiental boeren heeft daar morgenochtend een overleg met premier Rutte en landbouwminister Schouten. Het duo wil met de boeren praten over het stikstofbeleid.
Agractie Nederland, dat ook mede-organisator was van de grote demonstraties van vorige maand in Den Haag, vindt het vervelend dat het landbouwcollectief niet is uitgenodigd voor het overleg. Daarom roept Agractie op tot een nieuwe manifestatie in Den Haag.
"Opnieuw zullen boeren van Nederland hun stem laten horen door met en zonder tractor naar Den Haag te komen", laat Agractie weten.

Reacties

+1
Pluto
Eerst zeggen we hebben een akkoord en dan pas met de boeren overleggen ???. Rutte je hebt hellemaal niks !!. Morgen krijgen de boeren te horen ,, zo gaan we het doen !! punt .
Coen
@Pluto , het te presenteren, en dus morgen met 10 collega's te bespreken, akkoord is voor de korte termijn

maar Rutte durft morgen niet tegen Agractie te zeggen dat de Veehouderij op de lange termijn wordt gehalveerd, dat durft hij misschien wel te zeggen tegen de linkse LTO-er Marc Calon.
de hoef
AGRACTIE wordt dus nog niet voor vol aangezien
+3
MJvW
@de hoef Het Landbouwcollectief is niet alleen Agractie. Ook DDB, FDF, LTO, NAJK, NMV, NVP, POV, NFO, NFE, Grondig en Mesdagfonds

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot tractor , schouten , boeren , nederland , stikstofbeleid , den haag , weer , Demonstreren en agractie ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1.575