Met elektrisch graven kan het wel stikstofvrij

Doorwerth

In de wijde omtrek van het herfstkleurige Veluwse boslandschap springt een felrode bouwkeet direct in het oog. Terwijl de laatste esdoornbladeren van de takken dwarrelen, opent ecologisch bouwaannemer Jan-Willem van Engen (34 jaar) het hek. ‘Eindelijk kunnen we van start’, glundert hij. Op nog geen twee meter afstand van een beschermd en stikstofgevoelig natuurgebied verrijst komend jaar een imposant dierenziekenhuis.

Duizenden bouwprojecten liggen stil vanwege stikstofuitstoot. Een uitspraak van de Raad van State heeft bouwend Nederland verlamd: minstens achttienduizend...

Reacties

+11
Albert Peters
En dan een groot agregaat voor de stroom
+5
schluterman
@Albert Peters en het maken van zoon ding dat zal ook niet misselijk zijn
+3
joop-same
@Albert Peters En wat dacht je van het SF6 Isolatie gas wat in de windmolens en de schakel stations gebruikt wordt, en één molecuul is 23000 keer groter dan een CO2 molecuul, off. gelekt in 2018 - 770 kilo is 18 miljoen kilo CO2. en er zit 7 kilo in elke turbine.
Nooit wat van gehoord.
+8
RPCounty
Stelletje dorpsgekken dat ze daar aan mee doen aan die hype😂😂😂
+10
wim-same
@RPCounty En straks kan iedereen hier aan meedoen, en net als met vrachtwagen die minimaal EURO 5 moesten zijn in milieu zone's word er niets extra's voor betaald. Een bepaalde categorie kan het niet betalen, en moet stoppen, een de rest word weer op gigantische kosten gejaagd. En wat is het volgende wat de ambtenaren kunnen verzinnen ???
+6
erik9831
Totale waanzin is het... Dan ook nog de grootste gekken die zichzelf politiekers noemen. Dat er iets moet veranderen ben ik nog akkoord mee, maar niet op deze manier met verschillende regeltjes, taksen, verbieden enz... Kunt zelfs met een oldtimer niet meer in Antwerpen komen... Zelfs de verschillende oldtimer verenigingen kunnen elkaars bloed drinken hier in België... Zielig
+3
wim-same
@erik9831 zielig is het gewoon geworden. jammer
+3
dendeze
Stikstofvrij? En het roet en de stikstof die de bulldozers en andere graafmachines uitstoten om de nodige grondstoffen voor die batterijen op te graven, dat kan geen kwaad?
Maar een airbus die per vlucht 320000 liter kan tanken, ja je leest het goed, driehonderd en twintig DUIZEND liter , dat is blijkbaar ook geen probleem.
+1
Kramer U800
@dendeze Lelystad mag ook door gaan met zijn plannen. FvD zij in een debat dat ze van biomassacentrales af willen om dat dit miljarden subsidies kost en over willen gaan op schone kern energie. Wat doet groen links vervolgens, ze stemmen tegen!!! 🙈🙈🙈 Dat geeft wel aan hoe korrupt dit land is. De partij waar rechts begint is nu FvD.
+5
Kramer U800
@dendeze En als ze té veel brandstof bij zich hebben om te landen trekken ze gewoon boven zee een schuif open om de kerosine te lozen, geen enkel probleem mag allemaal hoor. En als wij hier een druppeltje olie morsen staat de milieu politie gelijk op de stoep.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot graven , meter , elektrisch , natuurgebied , nederland , ecologisch en uitspraak ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
1.402