Minister doet geen enkele harde toezegging aan bouwers, behalve een slap 'het land gaat niet op slot'

Volgens verantwoordelijk minister Carola Schouten gaat Nederland „niet op slot” en kunnen bouwprojecten doorgaan. Het kabinet is bezig met maatregelen om te voorkomen dat de bouw plat komt te liggen, maar weigert de normen direct te verhogen.

De presentatie van het protest is in de handen van een kleuterjuf. Bussen met bouwers worden tegengehouden. Het Malieveld lijkt halfleeg door de blokkades van de politie. Iedereen komt te laat, terwijl de pers de eerste camera's alweer inpakt.

Een blamage.

Reacties

rene-de-jong
Ook Bob de bouwers hou je niet voor de gek...
+1
Adaptief boeren
Lachen in Den Haag, mijn broertje ging demonstratief op straat liggen en andere deden het massaal na, komt er zo'n diender, u moet gaan staan anders nemen we u mee, o gezellig waar gaan we heen? Toen ging ze maar naar de volgende haha 😆

(klik om te vergroten)

langeslagdiesel
Had niemand pallet vorken mee dan aan de wiellader? Moet je altijd bij je hebben als je op pad gaan he.,,,,,,,,, jammer weer. Maar als het zoooooo, doorgaat met veel praten en niks zeggen in de Haag dan is opknappen van het Malieveld voorlopig nog niet nodig vrees ik. ( sorry. Is al gefreesd 🤫😬)
pietjepuk
Standaard antwoord van schouten. we begrijpen het en gaan het bekijken
Pluto
@pietjepuk Ze deed toch de toezegging ,,,, Als de stikstof uitstoot nul is mag je bouwen ???. Hoe simpel kan het zijn .

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot schouten , nederland , bouwprotest en grondinverzet ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1.621