Boer Mark is boos: ‘Het is tijd voor serieus tegengas’

DEN BOSCH - Mark van den Oever zegt het recht voor zijn raap, als leider van de meeste radicale boerenactiegroep Farmers Defence Force (FDF). ,,Als je genaaid wordt, mag je best boos zijn.”

Reacties

+29
Frans1
Mark heeft gewoon gelijk.
De landbouw wordt compleet geschoffeerd door de politiek, maar wij moeten altijd maar fatsoenlijk blijven, dat houdt gewoon een keer op
j h p
@Frans1 Maar hoe peuter je dat die rand(stad)debielen in Den Haag dat aan het verstand?
Jannus
Quote Reactie van @Frans1:
geschoffeerd door de politiek

De trekker staat schoon dus vannacht maar aansluiten bij de bouw naar Den Haag?? 🚜

One for all..
+3
Farmer_
@Jannus Zou een goede actie zijn, niet melden, verassings effect.
+1
Frans1
@Jannus Ben al 2 keer geweest, en naar het provinciehuis tussendoor, dus sla dit rondje over. Heb ook niks gehoord van mensen die wel gingen. Vind het eigenlijk ook wel prima, laat eerst de bouw/grondverzet hun punt maar maken, de overtreffende gezamenlijke trap kan straks ook nog gemaakt worden. Zo wordt goed duidelijk dat de groep die getroffen wordt door dit wanbeleid toch best heel groot is. Hoop ook dat ze de schuld morgen niet bij ons gaan leggen, dat zou de politiek wel heel goed uit komen, maar zij zijn de schuldigen aan dit wanbeleid
Detukkeroettwente
@Frans1 Machtig mooi gewoon gruwelijk mooi , gewoon alderbarstend mooi , zo het nu gaat, formidabel/ subliem. We gaan mooi richting een hele grootte recessie, met dank aan de cooke snuivers in den haag, en de provincie hoofdsteden. Wat een alderbarstende domme kluppels , lachwekkend.
Lambert1
[@
Lambert1
@Lambert1 link lukt niet maar las net dat er een noodplan komt voor de bouw
Noorderling
@Lambert1
Ook gelezen, deeltijd ww en overbruggingskrediet. Het ene gat met het andere dichten. Als je zo een bedrijf runt was je al failliet.
Koeien boertje
@Frans1 ik ben ook al 2 x geweest, vandaag een dagje gras halen
+4
Frederika
Niks geen fatsoen meer die tijd ligt al ver achter ons .
+4
Noordoost
@Frederika precies, er vol in
willieoranje
Belangen verkwanselen doen ze zeker, het telefoonnummer stond gewoon op de wedsite van ZLTO...

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot boer , bosch , best en farmers defence force ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
3.399