Zembla reageert op brief DDB


DDB heeft weloverwogen meegedaan aan Zembla uitzending over import kalveren en probeert nu straatje schoon te vegen

Deel dit artikel

Reacties

verbi
Altijd al gezegd dat netwerk grondig een asociaal clubje is. Komt over als wij hebben gelijk en niemand anders bah ben helemaal klaar met die club. Iets van rupsje nooit genoeg.
+1
cornelissen
Quote Reactie van @verbi:
netwerk grondig een asociaal clubje is

Was inderdaad niet zo verstandig om te roepen grondgebonden uitbreiden is mogelijk en dan ook de grondgebonden melkveehouders te willen korten.
Als je als sector je zo gedraagt roep je natuurlijk tegen reacties op en krijg je er nog een club bij.
Het is jammer dat ze nodig waren of nodig zijn.
Had de sector zich maar aan de visie van grondgebonden uitbreiden gehouden,die ze zelf hadden opgesteld, dat had een hoop ellende voorkomen
+5
Sieta
Ik heb gesproken met Zembla op 10 september. De open brief van Grondig heeft als datum 18 september .... Zembla probeert opnieuw feiten te verdraaien.
+1
BamBam
@Sieta Goed dat je reageert Sieta. Dat Zembla liegt weten we, maar dat ze dat zo keihard doen.
Maar nu mijn vraag. DDB doet nu met alle protestacties goed mee. En ik wil dat graag steunen. Maar ik ben absoluut voor een sterke kalversector.
Als ik lid word van jullie, wil ik wel dat mijn stem niet meegeteld wordt als er gezegd wordt dat er zoveel boeren tegen kalverimport zijn en zich daar zorgen over maken.
Kan dat?
rene-de-jong
@Sieta Gesprek goed bewaren 😁

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot import , kalveren , ddb , zembla en vegen ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0