Boerenprotest naar Amsterdam

Boeren willen naar Amsterdam

AMSTERDAM - Er zijn plannen bij de agrarische sector om te demonstreren in Amsterdam. De boeren hebben plannen om onder andere naar de Dam te komen.

Vanuit agrarische hoek wordt bevestigd dat boeren ook in onze hoofdstad hun ongenoegen over het stikstofbeleid willen laten blijken. ā€˛Wij hebben een mooi idee voor een burgervriendelijke actieā€¯, bevestigt Bart Kemp, een van de organisatoren van het eerste trekkerprotest op 1 oktober in Den Haag.

Afgelopen weekeinde heeft al een gesprek plaatsgevonden met burgemeester Femke Halsema. Ook is er contact geweest met ambtenaren in de Stopera. In welke vorm de boeren hun protest willen gieten, wil Kemp niet zeggen. Trekkers op de Dam lijkt een spraakmakende optie. Gratis ontbijt voor voorbijgangers, zoals in Den Haag ook volgde op het protest van 16 oktober, lijkt eveneens een mogelijkheid. Een datum voor de Amsterdamse boerendemonstratie is evenmin nog onduidelijk.

bron: telegraaf.nl/nieuws/226393829/…

Bron

Boeren willen naar Amsterdam
www.telegraaf.nl

Deel dit artikel

Reacties

Zorgen in Amsterdam over protest op 13 december: nrc.nl/nieuws/2019/…

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot onduidelijk , protest , trekkers , stikstofbeleid , amsterdam , den haag , dam , contact , Demonstreren en boerenprotest ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0