Man wordt gediscrimineerd omdat hij boer.

Een man en een vrouw mogen het binnenhof niet op omdat ze boer zijn.
Ze waren niet aan het demonstreren maar gewoon een dagje uit.
Waar gaat dit heen in Nederland.

Bron

Privacy settings
myprivacy.dpgmedia.net

Deel dit artikel

Reacties

+2
Adaptief boeren
Niet druk om maken is altijd zo dat een algemene regel soms de verkeerde treft, we vragen om begrip?, Moet je het zelf ook geven!
+2
wotan2
Is toch gewoon discriminatie? Ik heb ook een rondje door de binnenstad gemaakt omdat er om 12 uur al was. Ik zag bij het binnenhof mensen gewoon het binnenhof oplopen langs de politie. Toen ik daar ook een kijkje wilde nemen werd ik tegen gehouden. Ik kreeg de mededeling dat agrariërs
vandaag niet op het binnenhof werden toegelaten, andere mensen dus wel. Ik heb tegen de agent gezegd dat hij ook wel wist dat dit juridisch niet klopte en zo niet uitgevoerd mocht worden, het antwoord was dat hij bevelen van hogerhand opvolgde (befehl ist befehl). Ik heb het er maar bij gelaten..
+1
avondrood
Zelfde ervaring ook gehad vanmiddag. Bij de ingang van binnenhof ging voor mijn neus een one) burger van Nderland langs de politie naar binnenhof terwijl zelf als achterhoeker wordt tegen gehouden. Dit wel met een big smile, antwoorde meneer agent. Dat hij het kon zien aan mij. Triest voor woorden maar ja, had zelf wel een jas met een CRV embleem op. Dit is op en top discriminatie.
Maar goed. Echt rare wereld tegenwoordig
IJsseldelta
Weet de politie in Den Haag wat CRV is!!!!
jan w
Zit alles hermetisch afgesloten met militaire vrachtwagens en politie erbij. Verteld een agent op het veld hoe je wel in de stad kunt komen.RaRA. Dat is eenheid!

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot boer , vrouw en Demonstreren ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN