'Inbrekende' dierenactivist in de ban bij minister Schouten



Originele beschrijving

Campagneleider Erwin Vermeulen van Animal Rights is niet langer welkom bij gesprekken over dierenwelzijn bij het ministerie van Landbouw. Reden is dat hij zonder toestemming de stallen is binnengedrongen van een konijnenfokker in het Gelderse Vragender. Vermeulen werd daarbij gearresteerd.

Deel dit artikel

Reacties

newholland6640
Hehe
+1
puntertje
Ik maak me ook wel eens zorgen hoe die dieractivisten leven, waarschijnlijk in een kraakpand waar op levensgevaarlijke wijze stroom wordt afgetapt. Volgens hun eigen logica zou ik bij hen mogen inbreken om dat te verifiëren.
Kansloze sukkels die zich niet aan de wet denken te hoeven houden omdat ze hun eigen idealen boven de wet stellen. Net zoals ze dat bij IS doen zeg maar. Terroristen dus, en daar ga je niet gezellig ronde tafelgesprekken mee aan. En als ze dat niet snappen is dat nog eens een extra reden om niet met die idioten in discussie te gaan.
+3
rene-de-jong
Wederom diep triest dat media aandacht dit pas tot stand kan brengen.
Ik verwacht de komende dagen nog veel meer "veranderingen"...

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot landbouw , dierenwelzijn en stallen ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0