Boeren vertrouwen de cijfers van het RIVM voor geen cent

Nederlandse boeren dreigen de dupe te worden van ondeugdelijke metingen van stikstof door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Dat stelt het Mesdag Zuivelfonds, een stichting die onderzoek in de melkveehouderij financiert. Met een juridische procedure wil de stichting het RIVM nu dwingen inzicht te geven in zijn methode om stikstof te meten.

Deel dit artikel

Reacties

Pluto
Het RIVM dwingen de meetgegevens en de methode vrij te geven ???????. Ik meende dat Carola Schouten in antwoord op kamer vragen had gesteld dat er NOOIT metingen waren uitgevoerd en dat alles werd gebaseerd op een reken module !!!.
+1
Aan-names en veronderstellingen , daar is alle LARIEKOEK op gebaseerd, men wil problemen oplossen die niet bestaan. De praktijk moet en zal zich aanpassen aan de(ze) theorie, gaat ook niet gebeuren.
+2
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Detukkeroettwente:
, men wil problemen oplossen die niet bestaan

Nee, men creëert problemen!! En dat met een doel.
+3
Kringloper
Alle instanties die in dienst staan van de overheid zijn niet te vertrouwen!
+2
@Kringloper incl lto/rfc/rabo/nzo
rienk
@Kringloper ale organsaties in nederland die gebruik maken van publieksgeld en of susidie worden gestuurt door linkse organisies en zullen daardoor aleen laten horen wat hun betalers horen willen en hun uitkomt er zal op deze manier nooit een eerlijk onderzoek naar buitengebracht worden alleen zijn niet te vertrouwen zelfs het knmi niet eigenlijk kan men op dit moment stellen dat geen einkele een eerlijk beeld geeft

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot melkveehouderij , milieu , stikstof , rivm , volksgezondheid , meten en vertrouwen ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0