Schouten maant Tweede Kamer tot spoed met oog op behoud van derogatie in 2020 en 2021

De implementatie van de maatregelen uit het zesde actieprogramma Nitraatrichtlijn vergen wijzigingen van wet- en regelgeving die op verschillende momenten moeten worden geïmplementeerd. Dit verloopt vooralsnog conform de planning. Om voor het eind van dit jaar duidelijkheid te verkrijgen over verlenging van de derogatie voor de jaren 2020 en 2021 is het belangrijk dat het wetsvoorstel voor wijziging van de Meststoffenwet en de onderliggende regelgeving tijdig in werking treden. Hiervoor is een tijdige behandeling van dit wetsvoorstel in de Tweede Kamer nodig. Dat benadrukt minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) in een brief aan de Tweede Kamer.

Deel dit artikel

Reacties

+2
Weidezicht
De groene ambtenaren zullen dit wel zo vertragen, dat het weer een allerlaatste moment of liever nog een te laat moment wordt.
+1
Bekkink
Hoort ook bij de geheime agenda van stikstofreductie. Vertragen en boeren laten stikken.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot landbouw , werking , derogatie , lnv , natuur , regelgeving , meststoffenwet , tweede kamer , wetsvoorstel en nitraatrichtlijn ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0