Rein Landman vindt ruimte en vrijheid in de VS

Rein Landman wist het zeker: hij wilde niet naar de VS emigreren. Die opschepperigere mentaliteit van een paar gasten uit California die hij kende; daar wilde de Fries niet bij horen. Het liep anders. Sinds 2003 runt hij met zijn familie, met veel genoegen, een bedrijf in Zuid-Dakota waar ze 1.400 koeien melken. Rein (62) […]

Bron

Reacties

+1
jan.1
Mooi,zo kan het ook!....
achterhoeker2
@jan.1 Ik vind 6% rente betalen niet zo mooi.
+4
ROORDAJ
@jan.1 Verliet Frysland van wege de beperkte groei mogelijkheden op de locatie in De Hoeve.De koper van de locatie ontwikkelde het bedrijf wel tot een succes volle onderneming met tot op heden 400 mk.Een voor Ned begripen vergelijkbaar met de VS 2000 mk.
pieter p
@ROORDAJ Ken dat bedrijf wel, ik heb er stage gelopen toen ik 15 was, toen was het nog een maatschap van Rein en zijn vader.
milkman1
Zijn vader was toch de fokker van Himster Grandprix?
MBH te N
@milkman1
Dat is volgens mij de oom van rein
Piet1960
@milkman1 Daar heb ik veel goeie koeien van gemolken.
Achso
@milkman1 nee van Linde Alfred..
+1
casev
Mooi artikel, van ongetwijfeld een pragtig bedrijf! Ik snap overigens wel dat ze de naam van die zoon wat ver-engelst hebben....

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot familie , koeien , melken , emigreren en 2003 ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
1.898