Melkrobotleverancier moet schade van boer betalen

Door problemen met de melkrobot moest de familie Stam uit het Gelderse Spijk 49 koeien afvoeren. De rechter heeft leverancier Melkwinnings Centrum Oost tot een schadevergoeding veroordeeld.

Reacties

de jonge
Inderdaad,indirecte kosten behoren ook nog vergoed te worden. verder,gefeliciteerd met de positieve uitspraak na zoveel jaar.
bio boer
Mooie foto er bij het ging volgens mij om een gea robot 🙈
pietjepuk
@bio boer foto is aangepast. zou het nog gevolgen hebben voor nieuwe oogst?
+1
bio boer
@pietjepuk de laval hebben vast even gebeld 🤣
+1
Waldboerke
Helaas, hier is niets te feliciteren. Drama van bovenste plank voor zo'n melkveebedrijf en famillie. Ik hoop dat de rest van de vordering ook wordt toegewezen.. Sterkte!
+1
bio boer
@Waldboerke vind wel goede ontwikeling als er ergens problemen zijn weten ze nu ook dat er een verantwoording bij de levrancier licht
Noorderling
@bio boer
Komen er een paar extra letters op het contract die niemand leest en het is weer getackeld, of we gaan het gezamenlijk betalen.
moduulbouw
@Waldboerke Hier zijn alleen verliezers. Overstappen naar een nieuwe stal/melksysteem gaat bij de één vlekkeloos en bij de andere duurt het maanden om de boel lekker aan het draaien te krijgen.

Al moet ik wel zeggen dat het artikel uitstekende delen en kapotte onderdelen noemt. Lijkt me onacceptabel en zou de fabrikant zonder te stotteren moeten vervangen en vergoeden. Beter dan deze gang naar de rechter.
hans1980
Nu worden delaval en lely zenuwachtig
+2
de hoef
@hans1980 zou niet weten waarom
pietjepuk
@hans1980 Denk dat ze bij de nieuwe oogst wat om de oren krijgen.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot familie , koeien , melkrobot , schade , boer , problemen en stam ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
3.798