Belgische supermarktketen biedt vijf jaar vaste melkprijs



Originele beschrijving

De Belgische supermarktketen Colruyt Group biedt melkveehouders die zijn aangesloten bij melkverwerker Inex een melkprijs die vijf jaar vaststaat. Op die manier wil de supermarkt de melkveehouders inkomenszekerheid geven.

Deel dit artikel

Reacties

+2
jan.1
Voor deze prijs heeft vastzetten geen enkele zin.Leuk voor inkoper,niet voor een boer.
JappieJo
Euro de liter?
paul1
Hoe zit het met de inflatiecorrectie ?
Twentsch Land
Inflatiecorrectie is ook niet voldoende.

@paul1
pa
5 jaar hongerlijden? Lang zat. Kul verhaal
verbi
Je kunt door de grote deelname maar 18,6% vastzetten. Ik vindt het niet verkeerd. Ze voorspellen in nederland een gemiddelde 10 jarenprijs van 35 cent, dus daar zitten ook jaren van een kwartje bij. En het grootste deel is nog gewoon vrije prijs. Blijft overeind dat de melkprijs eigenlijk tussen de 45 en 50 cent moet liggen laat dat duidelijk zijn.Bij deze prijzen houden maar een klein gedeelte het vol denk ik . De kosten gaan alleen nog maar omhoog. Ik kan het er eigenlijk niet voor doen lijkt wel hobby te gaan worden en hobby mag geld kosten zegt men wel eens.
+3
dewittemotor
@verbi Het is een flutprijs en geen haar op mijn hoofd, dat ik melk vastzet voor zo een prijs. En dan die supermarkt nog stoer doen, dat ze zo begaan zijn met de boeren. Om van de kotsen
+1
ted9
@verbi Ze willen de prijs vast zetten omdat deze de komende jaren gaat stijgen. Aanvoer wereldwijd is nu al laag tot dalende. Minder opvolgers en minder mensen die in landbouw willen werken.
de Haas
@ted9 Ik hoop het...

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot melkprijs , supermarkt , colruyt , melkveehouders en inex ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0