Beste uiers van vlot stappende koeien, een NRM van topniveau

Het evenementencomplex de IJsselhallen in Zwolle puilde vorige week zaterdag uit van de bezoekers. De Nationale Rundvee Manifestatie (NRM) is dit jaar van hoog niveau. Een opvallende naam bij de leveranciers van kampioenen is Theo van Vliet in Nieuwlande. Van hem is bekend dat hij beste zwartbonten heeft, maar ook bij roodbont scoort hij dit keer.

Deel dit artikel

Reacties

Adaptief boeren
Kon wel eens de laatste nrm geweest zijn, veel lege ruimte op de tribunes gezien, heibel over de vertaling van de jury door mevrouw van crv, die lovende woorden over de dochter groep van Malki verdraaide!
Klagende standhouders over te weinig bezoekers,
Mogelijk komt er nog eens een nationale rundvee manifestatie maar dan onder verantwoordelijkheid van HHH of iets dergelijks, de rol van Crv heeft opnieuw tot ophef geleid, denk wel dat dat komt door de al zeer lang sluimerende onenigheid over van alles en nog wat op fokkerij gebied, dan leiden kleine dingen al tot grote ontevredenheid, opnieuw blijkt het opheffen/fuseren van NRS haar ondergang te bespoedigen, tijd voor een nationale commissie van herstel met opheffen uit hun functie van de huidige verantwoordelijken bij het stamboek, het alternatief staat in de startblokken, maar dat zal een verdere breuk in fokkerijland opleveren en soms denk ik, dan moet dat maar! Uitgesproken tegenpolen in de fokkerij hebben nu steeds minder gemeen en zijn er misschien wel op uit om definitief een scheiding der geesten te creëren, maar dat is absoluut niet in het belang van de melkveehouderij , de competitie moet blijven maar wel met algemeen vertrouwen en wederzijds respect,
+2
Noorderling
@Adaptief boeren
Misschien eerst eens op de kalender kijken, in juni met 30graden zijn er genoeg andere dingen te doen of leukere uitjes.

In de winter ga je koeien kijken en organiseer in de zomer maar iets op het land.
slagroomvla
Quote Reactie van @Adaptief boeren:
heibel over de vertaling van de jury door mevrouw van crv, die lovende woorden over de dochter groep van Malki verdraaide!

Je bent er toch om ze zelf te bekijken? wat kan jou de mening van een ander schelen...
+1
paul1
@Adaptief boeren je kunt het nooit iedereen naar de zin maken, maar verplaatsen naar de winter is wel een goed idee.
noordhollander
Adaptief boeren roept maar war waarop is dat gebaseerd???
Adaptief boeren
@noordhollander lijkt noordhollander wel 😁
ted9
Inteelt koeien van top niveau

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot koeien , roodbont , uiers , nrm , ijsselhallen , rundvee en zwolle ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0