Klimaat activisten vertrappen gewassen

De onbeschoftheid van klimaat activisten tijdens een actie tegen de bruinkool ontginning is mateloos. Een akkerbouwer in het Duitse Rommerskirchen moest toezien hoe honderden activisten zijn akkers plat liepen, waar peterselie en wortels werden geteeld.
De reactie van de organisatie: "De boer moet blij zijn dat we actie voeren. Uiteindelijk heeft hij er ook voordeel bij als het klimaat minder ver opwarmt."
Totaal respectloos voor ander mans eigendommen en deze actie heeft dus veel overeenkomsten met de stalbezetting in Boxtel.Originele beschrijving

• Felder-Zerstörung nach Klimademonstrationen • Bauer aus Rommerskirchen erwartet Entschuldigung • Laut Bundesministerin Klöckner "respektlos"

Reacties

+4
weurding
Willen graag aan het gas gezien deze actie😋
j h p
@weurding Ligt daar wss nog steeds wel iets gevoelig.
weurding
@j h p 750 subsidie neemt dat wel weg 😋
pieter p
Hier in de buurt wou een activist een boer stoppen die zijn perceel aan het spuiten was met zijn spuit. Deze boer stopte niet en de activist ging plat tussen de wielen door en kreeg een puitbehandeling na.
Henry1
En dat zijn dan de echte vega's????
spotmelker
@Henry1 voor de aandacht. Als het echte waren geweest hadden ze over de weg gelopen of ze hadden die wortels en peterselie opgegeten en de boer betaald.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot voeren , ver , wortels , boer , klimaat , Gewassen en akkerbouwer ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
3.231