Bel Leerdammer eist uitloop bij grupstal - Nieuws Grupstal



Originele beschrijving

Bel Leerdammer wil dat koeien per 2025 niet meer permanent zijn aangebonden in een grupstal. De zuivelaar is momenteel in gesprek met leveranciers die dit betreft en dan nog melken. De melkveehouders zijn verbolgen over de mededeling.

Deel dit artikel

Reacties

+1
labella
Wat een arrogantie weer. Leerdammer leert het echt nooit een keer!!! Betaal maar eens goed uit voordat je weer met allerlei eisen komt!!!!
+3
hans1980
Het houdt maar niet op wat is er in godsnaam aan de hand de laatste tijd???
+1
van Ittersum
@hans1980 alle agrarisch collectief denken en doen in alle lagen van besturen is weg . Terwijl "links" ( opgesomd tot één groep) het collectief juist heeft gevonden. Kijk alleen hier maar eens hoe het LTO, Rabo, Nzo, ministerie, gevestigde partijen afgekraakt worden terwijl wij die(vooral de mensen die hun nek uitsteken) moeten koesteren want zij zijn onze spreekbuis en onze toekomst. Diegenen die ons groot hebben gemaakt laten we compleet verloederen.

Vanuit daar moet je denken, denk ik
+1
Tijd voor HARDE actie, op zn tubbergs, en dat in kwadraad !!!
dwers
Ach ja nu is het de grupstal, daarna mogen roosters niet meer , het is toch nooit goed.
Volgens mijn dierenarts waren mijn kengetallen uit de koekompas erg goed , houd ik me daar maar aan vast.
labella
@dwers Je hebt weinig aan een goed koekompas als ze je melk niet meer op halen willen...
+1
mlkvhoudr
T is wel weer zo n oplossing die je alleen kan bedenken als je zomers de airco op kantoor aan hebt en s winters de kachel. Een weekje vorst of een kletnatte periode

NICHTS MIT ZU MACHEN AUFMACHEN DIE TÜRE

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot koeien , melken , grupstal , uitloop , melkveehouders , leerdammer en bel leerdammer ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0