Raad voor Dieraangelegenheden: ‘Benut data voor dierwelzijn’



Originele beschrijving

Digitalisering van de veehouderij biedt mogelijkheden voor verbetering van het welzijn van dieren maar heeft ook risico’s. Omdat ontwikkelingen op dit terrein snel gaan is het belangrijk dat overheid en bedrijfsleven zich hiervan bewust zijn.

Deel dit artikel

Reacties

Pluto
Als WELZIJN in het protocol wordt gestopt is het dier SLACHTOFFER . De eeuwige onderzoeker zegt altijd ;als je het 2x onderzoekt kun je een lijn trekken !!. De raad voor de Dieraangelegenheden heeft 2 koeien en daardoor een gemiddelde !. Er bestaat geen betrouwbare data voor welzijn ,dit is in digitaliseringen proces verloren gegaan !.
+1
dewittemotor
@Pluto Snap zo een artikel dan ook eens. Men is alleen weer nieuwe baantjes aan het creëren over onze rug, dat is alles
Pluto
NEE NEE!!. We zijn zover van het pad af met de digitalisering dat iedereen het kan aanpassen en of veranderen . Er is altijd iemand slimmer met data en computers . De mestmonster kast op de mesttransport tank geeft direct een storing door naar RVO zodra het deurtje open gaat tijdens het vullen . Met de juiste app op je mobiel kun je dit dus uitschakelen , en er zijn er altijd die dit onzin vinden,,,, indianenverhaal ??. Met de app kan ik de juiste hoeveelheid voer in de mengwagen kieperen maar ook de mestrobot aansturen en minder leuk ook de ventilatie bij de buren ????. Er is zoveel mogelijk in digitaal Nederland daar schrik je van ,, Wanneer data in verkeerde handen valt wordt er steevast misbruik van gemaakt ook door partijen waar je het absoluut niet van verwacht .

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot veehouderij , bedrijfsleven , overheid en dieren ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0