VVD vraagt opheldering over aanpak mestfraude

De VVD vraagt minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en de minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid hoe het staat met de aanpak van de mestfraude. VVD-Kamerleden Helma Lodders en Antoinette Laan-Geselschap hebben hierover Kamervragen gesteld.

Deel dit artikel

Reacties

christo2.0
Terecht. Het wordt tijd dat het ministerie van LNV een keer gaat snappen dat de mestwet zo lek als een mandje is. Of snappen ze het en doen ze er niks aan?
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @christo2.0:
Of snappen ze het en doen ze er niks aan?

Waarom denk je dat de NVWA geen gehoor geeft? Reken maar dat ze balen van elke melding!

Ze zijn er 20 jaar geleden al op gewezen, evenals die huichelachtige 2e kamer. Maar ja, het kaartenhuis moet wiebelig en wel intact blijven.
+1
spotmelker
@kanniewaarzijn misschien moeten een toelatingsexamen invoeren voor al die pluche bekleders. Als hoofdvak ' rekenen voor beginners '.
christo2.0
@spotmelker Een gehoorapparaat kado doen wanneer ze de eed afleggen. En dan eentje die geluiden ''uit de sector'' er uit filtert. Daar gaat het continu mis. Mannetjes en vrouwtjes die centjes willen verdienen aan het meest basic product wat er is: stront, keigoed voor de bodem.
kanniewaarzijn
Overigens.....begrijp ik het goed dat boeren elkaar al beginnen te verraden??
casev
@kanniewaarzijn tja.... 75 jaar geleden waren er hier in de buurt ook best veel veehouders en veehandelaren lid van die ene partij. Dus helemaal vreemd is het niet in onze sector....
de Haas
@casev Ik weet zeker dat er meer NIET-leden van die partij mensen verraadde dan diegene die er vanaf het begin al bij zaten
de Haas
Over fraude gesproken.... de pot verwijt hier de ketel

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot landbouw , natuur , veiligheid , vvd , kamervragen en mestfraude ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0