Shell: klant kan extra betalen om 'CO2-neutraal' te tanken

Kunnen de melkfabrieken ook niet zeggen dat ze ergens in de wereld, ter compensatie, wat planet-proof boompjes gaan planten? 😄

Originele beschrijving

De vrijwillige bijdrage van één cent per liter investeert Shell in CO2-compensatieprogramma's.

Deel dit artikel

Reacties

+1
pa
1 april is toch al even voorbij??
+2
Harry K
Nee hoor.
U vraagt, wij draaien.
dorpsrandhoeve
Dan kunnen ze weer allemaal schijnheilig doen.
ted9
Consument kan betalen 0.15ct liter als ze co2 neutrale melk wil.
Harry K
@ted9 Voor melk met een betere CO2 afdruk wordt helaas geen 15, maar reeds 3 cent meer betaalt door AH. Check de beschrijving op zo'n pak maar.
puntertje
Shell had vanuit 'maatschappelijke overwegingen' (lees: druk door uitgelekte belastingvoordelen en belasting van het milieu) al wat projectjes opgezet om net te doen alsof ze zeer duurzaam bezig zijn. En de volgende stap is om dat weer direct door klanten te laten betalen. Geen mens die de geldstromen kan controleren. Briljante marketing-stap die geen hol extra bijdraagt aan wat ze er mee pretenderen.
van Ittersum
Had de tekst niet zo moeten zijn : Shell: "klant kan extra betalen om 'CO2-neutraal' te janken" gezien de huidige brandstofprijzen
christo
Ik ga heerlijk voor 1 cent extra CO2 neutraal tanken. Daar kun je geen andere elektrische auto voor aanschaffen. Soms is het ook zo eenvoudig op te lossen. Bedankt Shell!
van Ittersum
@christo namens Shell, u ook bedankt! nrc.nl/nieuws/2019/…

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot melkfabrieken en shell ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN