Dit zijn de tien sterkste tractoren ter wereld

Een tractor was vroeger vaak een eencilinder hulpmiddel voor keuterboeren ter vervanging van het paard. Maar met het ontstaan van megaboerderijen groeide ook de omvang en het vermogen. Dit zijn de tien sterkste akkergiganten ter wereld.

Laatste  |  

Reacties

+2
caseboy
Ik weet niet hoe ze aan hun informatie komen maar er klopt geen eene zak van
stijn-de-bock
@caseboy puur commercie zeker.🤔😂
+3
Gavrie Willemsen
Artikel is geschreven door iemand die nog nooit een trekker van dichtbij heeft gezien, laat staan er op gezeten. Wat een domme taal..... Beschamend.......
rommert14
@Gavrie Willemsen het Ad had er een stukje over op Facebook.....
+2
walker1
Is gewoon artikel om de zaterdagkrant, bijlagen te vullen. Is niet bedoeld om de moderne agrariër te informeren wat er zoal te koop is.
olro 61
Van al die moderne grote kniktrekkers die vandaag de dag gemaakt worden weet ik ook niets vanaf, maar wat klopt er volgens jullie allemaal niet van dit artikel?
+1
boegie
@olro 61 Zoek biivoorbeeld maar eens op Big-Bud en Versatile/Big Roy. Wordt op t moment niet allemaal geproduceerd maar zijn wel degelijk sterkere trekkers op de wereld dus
+2
olro 61
@boegie Ja, die legendarische trekkers ken ik ook nog wel...maar ik begrijp dat de trekkers die in dit artikel beschreven staan, zijn nu nieuw te koop en daar gaat het over. En kloppen hier de gegevens dan niet van?
+1
stijn-de-bock
@olro 61 wel een goeie vraag 🤔
+2
caseboy
@stijn-de-bock ze zeggen bij de Fendt 1100MT dat die uit Beieren komt terwijl die volgens mij bij Agco in amerika wordt gemaakt.
De Versatile 610 DT staat in de lijst met een foto erbij van een normale 610.
En de Quadtrac 600 staat een plek boven de 9620RX omdat de quadtrac net zo sterk zou zijn maat 3 ton lichter is (of dit klopt weet ik niet) maar volgens mij is bij trekkers van dit kaliber gewicht juist een voordeel ipv een nadeel.
En dan zijn het niet allemaal trekkers die nog worden gemaakt dus dan vind ik dat alle trekkers die niet worden gemaakt in de lijst meegenomen zouden moeten worden.
En als de Fendt 1100MT erin staat vind ik dat de challenger variant en de challenger wiel variant er ook on zouden moeten staan. John deere, Case en New Holland staan er ook allemaal vaker in met dezelfde trekker.
En ik denk als ik de vermogens, gewichten en prijzen die ze vernoemen ga natrekken dat ik nog wel wat fouten vind.
+2
Kramer U800
Ik heb het artikel gelezen, klopt helemaal niks van!! Ze hebben het niet eens over koppel (Nm) en dat soort gegevens! Pk zegt mij niet veel, alleen de normale burger waar dit artikel voor geschreven is.
+8
wim-same
Dit is puur gelul, zoals iedere burger voor gelogen word door onze linkse media.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot tractor , tractoren , vermogen , paard en vroeger ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
1.907