FrieslandCampina verkoopt roomlikeurproducent aan WagramOriginele beschrijving

Investeringsmaatschappij Wagram Equity Partners neemt roomlikeurproducent Creamy Creation over van zuivelconcern FrieslandCampina.

Laatste  |  

Reacties

+1
labella
Is het geld van Riedel nu al op? Het blijft het ene met het andere gat vullen bij rfc.
+3
hans1980
@labella volgens mij vertellen ze op vergadering de waarheid niet meer..
Noordoost
@hans1980 hebben ze nog nooit gedaan ....
+1
dijkstra uit w
Twee jaar terug nog een presentatie gehad van een werknemer van de roomlikeur afdeling. Is samen met baby voeding en farmacie de best renderende tak van FC. Heel merkwaardige stap..
puntertje
@dijkstra uit w idd, elke keer bij melkprijsvergelijkingen wordt van CONO verteld dat zij op een niche markt zitten en RFC dat dus geen goede vergelijking vindt qua melkprijs (wij verwerken 12 keer zoveel kaas!). En als ze dan een niche markt hebben hebben ze weer een heroriëntatie op kernactiviteiten bla bla bla en verpatsen ze het snel weer om een boekwinst in de boeken te krijgen. Wat willen ze eigenlijk; een kernactiviteit, mainstream in een niche markt? Ik kan de directie wel vertellen dat dat niet gaat lukken en het komt allemaal zo langzamerhand erg zwalkend over. Wat is nou eigenlijk die nieuwe visie, ik kan er totaal geen lijn in ontdekken. En wat ik op de ledenbijeenkomst van de bestuurder heb gehoord, een beetje een verhaaltje van een ander opsommen, daar krijg ik ook totaal geen gevoel bij.
dewittemotor
Laatst een medewerker van dat Creamy gesproken. Een van de meest winstgevende onderdelen van RFC vertelde hij me trots. Echter in de fabriek moet flink geinvesteerd worden, vertelde hij ook. Ze waren al jaren bezig om dat proberen klaar te krijgen, maar Amersfoort weigerde steeds de portemonnee te trekken. Met dat laatste in het achterhoofd reed ik toch weer met een mindere stemming naar huis en zie nu: het wordt even verkocht. een van de best renderende fabrieken.
Lijkt mij geen goed idee
hans1980
@dewittemotor zal wel weer rare uitleg komen op ledenbijeenkomsten
+1
puntertje
@hans1980 Waarna ze twee jaar later leden weer van precies het tegenovergestelde proberen te overtuigen. Die bestuursleden van tegenwoordig zijn net bandrecorders, het maakt niet uit wat voor band je er instopt, ze gaan voor een zaal staan en spelen het af. Aan het hoofd van de nv staan 2 boekhouders die alleen de cijfers op willen poetsen en het beleid wordt bepaald door opper-commissaris Wout Dekker die ook Nutreco al naar de beurs begeleide (en flink cashte).
cowboys
Een ezel stoot zich nooit 2 maal aan dezelfde steen. 1 bedrijf verkocht en een ánder gekocht.
diezel
Allemaal aan het konijnenvoer. 😄

marketingtribune.nl/food-en-retail/nieuws/…
FrieslandCampina introduceert Optimel Salades en stapt buiten het traditionele zuivelschap

+3
CorP
@diezel Volgende ledenbijeenkomst zit je naast de groenteboer..
hans1980
@diezel WTF##@###@
+2
tok achterhoek
Kunnen beter supermarkten overnemen, hebben ze 2 keer meerwaarde

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot frieslandcampina en zuivelconcern ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
2.104