Abemec levert vier Fendt-tractoren aan gemeente Tilburg

Onlangs heeft Abemec Gilze vier nieuwe Fendt-tractoren geleverd aan de afdeling sport van gemeente Tilburg. De trekkers worden ingezet bij het onderhoud van sportvelden en gladheidsbestrijding.  Het gaat om twee Fendt 310 profi-tractoren en twee maal een Fendt 207S met extra brede banden voor minder druk per cm2. Drie van de vier tractoren zijn uitgerust met een tractorbumper van tractorbumper.com en een tractor heeft een voorlader. Alle tractoren zijn aangepast aan de wensen van de klant en voorzien van diverse opties zoals camera en handsfree bellen.

Reacties

+3
county854t
Handsfree bellen is bij CNH geen optie. Gewoon standaart
vedder
Deze overheid heeft een stuk of 4 a 5 offertes laten maken en de Fendt was de goedkoopste?
erik9831
@vedder Of het lastenboek was zo opgesteld, zodat het naar 1 bepaalde richting gestuurd word. Is maar hoe je het bekijkt.
walker1
@vedder In de meeste gevallen is het goedkoper dat ze helemaal gen trekkers gekocht hadden en het werk hadden aanbesteed en het dus door een aannemer hadden laten uitvoeren.
county854t
Tja das met overheden, die werken met andermans portefeuille
Sjon
Of lease?

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot voorlader , fendt , tractor , onderhoud , banden , tractoren , druk , trekkers , Sport , fendt 310 , tractorbumper , camera , tilburg en Abemec ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
849