De Wandeling met de directeur van Natuurmonumenten

Beste Frans.

Wat heb je nu de coop binnengehaald? Een verbond aangaan met Marc van den Tweel die niet te beroerd is om onwaarheden te vertellen.
- Nederland voldoet niet aan de waterkwaliteit door te veel mest
- water komt nederland schoner in en gaat er vuiler uit.

Beide zijn grove leugens. Deze man heeft plannen met onze coop. De uitdrukking ''het paard van Troye" is hier passend. De natuur robuuster maken heeft hij het over. Waarom zou dit filmpje nu zo gepresenteerd worden? Ik wil graag een antwoord, of ben je te druk om zelf een film met deze Marc op te nemen?

Gr, Christo!

Laatste  |  

Reacties

+3
hans1980
Eens het paard van Troje maar het lijkt RFC niet te deren..
+6
putjesschepper
Ze hebben toch beide het zelfde doel? Minder minder.
jos 15
Het scheelt dat ze zelf ook minder leden hebben interessantetijden.nl/2018/06/…
+1
Noordoost
@putjesschepper gaat ons fransje niet snel genoeg
+2
Frans1
Die vergelijking heb ik ook al een paar keer gemaakt, de coop kan nu van binnenuit bestookt worden,kijk maar naar de 2 filmpjes die uitgebracht zijn namens Campina,daarin komen alle speerpunten van NM naar voren
+5
fossie
Zelfs Hitler had zijn goede kanten. Maar ik zou toch liever niet met hem samengewerkt hebben. Oh shit dat mag niet met elkaar vergeleken worden. Maar het is wel zo.
+7
christo
Hoe meer commentaar er komt op rfc hoe harder ze op het duurzaamheidsgaspedaal trappen. Ze gaan hiermee uit de bocht vliegen omdat ze de controle over het voertuig niet meer hebben.
Arum
@christo Natuurmonumenten vrijt met rfc en Amsterdam-Wetlands zoekt verkering met Cono.
+1
christo
@Arum Het is maar goed dat ik geen vrouw ben. Frans komt van voren en Mark van NM gaat tegelijkertijd achterom. Ongewenste intimiteit heet dat. Ze moeten hun testosteron een beetje onder controle houden.
+3
de hoef
Quote Reactie van @christo:
. Ongewenste intimiteit heet dat.

hier noemen ze dat een sandwich
+1
Noordoost
+1
christo
@de hoef Vandaar het woord club-sandwich. Toch leuk zo'n leerzaam forum.
+3
de Haas
@christo Ik vraag me altijd af in wat voor wereld de boven ons gestelden leven. Net als de politiek. De boer/burger wordt schijt ziek van al dat linkse betuttelende gelul, maar hoe meer gemor, hoe gekker ze gaan doen. De positie van zo'n Fransje is inmiddels toch onhoudbaar geworden? Ik kan mij niet voorstellen dat iemand hem nog serieus neemt.
CorP
Quote Reactie van @de Haas:
Fransje

vergeet Heintje ook niet
de Haas
@CorP Die valt ook tegen, ja.
christo
@de Haas De clown van de lto ook van het podium verdwenen. Met een lintje. Geef Frans er a.u.b. ook 1 en dan snel een vervanger zoeken. Misschien bellen ze mij wel.
+1
christo
Rfc moet stoppen met politiek polderen met partijen die de natuur robuuster willen maken ten koste van de boer. Het zgn. samenwerken klinkt leuk. Ik denk dan aan de slogan van marktpaats.

(klik om te vergroten)

Rfc trekt weer een te grote broek aan. Dit keer een heel vieze. In de wasmasjien of de kliko met dat ding!
christo

OMG. Hij is echt te druk met filmpjes maken!
christo
@christo Ik zou het ongemonteerde stukkie wel eens willen zien.
hans1980
@christo goede nieuws is samenwerking met natuurmonumenten 🤮
+2
mlkvhoudr
@christo" omg "serieus kom op zeg we zijn hier toch geen hysterische youtubers.....
hans1980
Liever deze?
mlkvhoudr
@hans1980 man doet goedzijn best om t netjes te verwoorden👍 nu zat ik als vakidioot weer in die medicijnkast te kijken en dacht baytrill te zien staan dus oud filmpje dacht ik maar er staat baycox en dat ken ik niet eerlijk gezegd
+1
de hoef
@mlkvhoudr wij wel
christo
@mlkvhoudr Past wel bij het niveau van het filmpje.
+2
dijkstra uit w
vitens.com/nieuws/…
Ja ons, let wel ons water, niet dat van vitens of Natuurmonumenten, Nee Ons water wordt steeds smeriger door landbouwgif mest en medicijnresten. Volgens mij is vitens even wat in de war, voor het grond water is helemaal geen probleem, het betreft namelijk vooral oppervlakte water wat niet schoon genoeg is om zo te consumeren, denk dat je inmiddels aardig wat coke en xtc in dat water vind rond de randsteden.
Vitens moet ook geen water meer onttrekken onder natuurgebieden vindt van Tweel, daarom zoekt vitens ook naar andere bronnen.
Van Tweel wil natuurgebieden RoooBuuuster maken, volgens mij betekent dat eigenlijk landbouw afpakken van boeren, en met subsidie vernielen voor alle generaties na ons.
Ja en dan kan je natuurlijk weer de landbouw verwijten dat ze te intensief bezig zijn, Dehue, krijg je als je landbouwgrond vernielt voor natuur, nutteloze industrie termijnen en wegen, die je ook weer met natuur compenseert.
Zo kan ik er ook nog wel een paar,
We gaan elkaar helpen met die lobby roep vitens. Dat betekend eigenlijk. Vitens gaat meer water winnen onder landbouwgrond, want natuur wil NM niet. Dan komen in dat water win gebied strenge restrictie op gebruik van mest en gewas bescherming. En als de landbouw is dood gebloed, en de grondprijs is gehalveerd, gaan we er een natuurgebied van maken.
Maar ja hoe financier je zoiets, Kijk daar komt de watervoetafdruk weer om de hoek kijken, Vitens gaat belasting heffen op ons direct en indirect(regenwater) water verbruik. want ja we moeten zuinig zijn met fossiele grondstoffen. en dat is grondwater nu eenmaal..
christo
@dijkstra uit w Dikke duim. Heel langzaam trekken ze de riem om je nek aan wanneer je in een waterwingebied zit.

Het laatste nieuws voor tijdens de koffie

Altijd op de hoogte blijven van nieuws met betrekking tot water , druk , natuur , natuurmonumenten , nederland , paard , maken , man , film en waterkwaliteit ? De Nieuwsgrazer nieuwsbrief wordt dagelijks verstuurd om 10:00. Meld je ook aan!

REACTIES
22
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
3.209